Skip to main content

Új időpontban a MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítás-együttes

Megjelent: 2021. március 16.

hungexpoA Kormány február 25-i tájékoztatása szerint a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások (köztük a rendezvénytartási tilalom) 2021. március 15-ig meghosszabbításra kerültek, ezért a Hungexpo Zrt. vezetősége a jelenlegi helyzetet mérlegelve, a kiállítók és látogatók érdekeit is szem előtt tartva, a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítások elhalasztásáról döntött.

Az új időpont: 2021. június 15–18.

 

 

ipar 20201020 0955 DSC 7340

Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége bízik abban, hogy az új időpontban már meg tudja rendezni hazánk legjelentősebb ipari, üzleti eseményét és találkozóját, amely az idén hibrid formában valósulna meg. A hagyományos, fizikai térben megrendezésre kerülő kiállítás mellett idén virtuálisan is csatlakozhatnak kiállítóink az eseményhez, mivel a helyszíni kiállítást virtuális kiegészítéssel bővítjük, szélesítve a látogatói találkozások, az üzletkötések lehetőségét.

 

20201021

 

A Hungexpo Zrt. természetesen folyamatosan nyomon követi az érvényben lévő korlátozásokat, jogszabályokat, az aktuális változásokról folyamatos tájékoztatást küld a kiállítóknak, a partnereknek és a szakmai látogatóknak.

Bővebb információ: www.iparnapjai.hu