Skip to main content

TwinCAT 3 Building Automation: az épületvezérlés új generációja

Megjelent: 2018. november 22.

Beckhoff Light Building. lidjpgA frankfurti Light + Building 2018 szakkiállításon a Beckhoff bemutatta épületautomatizálási szoftverének új generációját: a TwinCAT 3 Building Automation a TwinCAT 3 automatizálási szoftver HMI (kezelőfelületi) és IoT szoftvermoduljaival, valamint az Analytics és a Scope szoftverrel együtt működik, emellett egyetlen eszközben egyesít minden lényeges épületautomatizálási funkciót.

 

Számos előny származik abból, hogy az épületekben található összes rendszer műszaki és vezérlési feladatait közös szoftverkörnyezet kezeli. Ilyen többek között az egyszerű IoT-kommunikáció, az épület adatainak felhőben történő elemzése, továbbá egyedi kezelőfelületek gyors létrehozása is.
A TwinCAT 3 Building Automation felhasználói az épületvezérlésre szolgáló TwinCAT 3 automatizálási platform által kínált számos előnnyel élhetnek: teljeskörűen integrált Visual Studio®, integrált fejlesztői környezet, nyolc programozási nyelven együttműködő modulokkal egyetlen futtatókörnyezetben, egyszerűen újra felhasználható forráskód, valamint a különféle vezérlési platformok igényeihez illeszkedő skálázhatóság. A TwinCAT 3 Building Automation és a TwinCAT 3 automatizálási szoftver számos szoftvermodulja közötti együttműködés olyan átfogó eszközkészletet ad a rendszerintegrátorok kezébe, amellyel az összes épületautomatizálási funkció és rendszer kezelhető – jobb minőségű műszaki megoldásokat és kevesebb tervezési munkát eredményezve.

 

Beckhoff Light Building

 

A TwinCAT HMI szoftverével gyorsan létrehozhatók testreszabott, üzem közben jobb áttekintést nyújtó és intuitív kezelhetőséget biztosító felhasználói felületek. A TwinCAT IoT segítségével könnyen létesíthető felhőkapcsolat a PC-alapú vezérlőkről, bizonyos épületautomatizálási elemek felhőbe való kiszervezése vagy felhőalapú szolgáltatások felhasználása céljából. A felhőben tárolt épületadatok elemzése a TwinCAT Analytics segítségével közvetlenül is bevihető a PC-alapú vezérlőkbe. Ez maximális átláthatóságot és egyszerűbb előrejelző karbantartást tesz lehetővé, emellett a lehetséges meghibásodások ellen nagyobb védelmet nyújt.
A vezérlőbe beépített, nagy adatmennyiségeket („Big Data”) kezelő oszcilloszkópként működő TwinCAT Scope megkönnyíti a nagy adatmennyiségek világos megjelenítését, a mért értékek gyors összehasonlítása és kiértékelése révén pedig az információk átláthatóbbak lesznek.

 

Beckhoff at Light + Building szakkiállítás: www.beckhoff.hu/light-building

Beckhoff épületautomatizálás: www.beckhoff.hu/building

 

BECKHOFF Automation Kft.
1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Tel.: + 36 1 501 9940
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.beckhoff.hu

 

Még több Beckhoff Automation