Skip to main content

TECHference Ipari Konferencia

Megjelent: 2022. november 08.

Techference lid2022. november 24–25.

Az idén sem szabad kihagyni!

Megjelent a TECHference ipari konferencia és kiállítás csaknem teljes programja: előadások a hazai gazdasági kilátásokról, folyamatdigitalizációról, ipar 4.0 trendekről, túlélhető energiaválságról és tudatos energiagazdálkodásról vagy forrásteremtésről és új generációs okosszenzor-technológiákról – tehát összességében a jövőbiztos ipari megoldásokról.

 

Szaktekintély előadók, a legforróbb témák és kerekasztal-beszélgetések, üzlet és networking, egy helyen – olyan iparági szereplőkkel, akik egymás partnereiként még sikeresebbek lehetnek.

 

TF 2022 kép


Idén mintegy 18 kiállító, 25+ előadás, gálavacsora és 200+ szakember várja a résztvevőket!


https://youtu.be/HA_mqVzOTWg


A kiállítótérben a legjobb szakmai standok, kis és nagy konferenciatermekben szakmai etalont képviselő előadók – köztük nemzetközi szaktekintélyek –, akikkel high-class kiszolgálás mellett, a négycsillagos Globall Hotel Telkiben találkozhatunk.
Idei vendégeink a konferenciaterem színpadán: Dr. Christiane Endrich (Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH), Bod Péter Ákos (volt ipari és kereskedelmi miniszter), Kiss Zoltán (Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH), Rab Gergely (Dell Technologies), Ádám Ildikó (Ernst & Young), Gém Péter (4iG), Bogár Judit (Kvint-R), Kertész Róbert Tibor (Accessium Ltd.), Vadász István (ProDSP), Mátrai Norbert (Kaizen Institute) és még sokan mások.
A konferenciaprogram mellett szakmai demókkal készül az Endrich és a Comforth is!

 

A TECHference Ipari Konferencia teljes programja:

A november 24-ei délelőtti programot az ötéves NEW technology magazin nyitja, majd az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH vezérigazgatója, Dr. Christiane Endrich és a cég exportigazgatója, Kiss Zoltán lép a pódiumra – utóbbi az E-IoT ipari alkalmazásáról, ezen belül az okosszenzoros adatgyűjtés úttörő megoldásairól árul el többet.
A plenáris előadásokat a DMG MORI Hungary és a DMG MORI HEITEC Digital részéről Kovács Gábor ügyvezető igazgató, valamint Bagdi Attila és Varsányi Zsolt Digital Sales Manager folytatja. A fejlesztési folyamat digitalizációjának legfrissebb eredményeit Nadj István, a CAD-Terv Csoport ügyvezető igazgató ismerteti. Az aktuális ipar 4.0 trendek hazai realitásait a COM-FORTH cégvezetője, Bóna Péter tekinti át, de vendégünk lesz a Dell Technologies tanácsadója, Rab Gergely, valamint Bod Péter Ákos egykori ipari és kereskedelmi miniszter is. A professzor a magyar gazdasági kilátásokat elemzi („Viharos időkben” alcímmel), és ehhez kapcsolódó témával érkezik a Photon Energy ügyvezetője, Mózes József („Hogyan csökkentheti cége kitettségét az energiapiaci változásoknak? Helyszíni naperőműves megoldások”), majd a Kaizen Institute Hungary szenior tanácsadója, Mátrai Norbert („Lélegzés vagy légszomj a minőségszemlélet? Avagy a minőségtudatosság fontossága”).
A csütörtök délutáni szakmai programban a folyékony műgyanta alapú 3D alapanyagok alkalmazásáról Bogár Judit, a Kvint-R 3D technológiai divízióvezetője, a biztonságos ipar 5.0 IoT megoldásokról Kertész Róbert Tibor, az Accessium Ltd. képviselője beszél. Ugyanebben a szekcióban találkozhatunk Dömötör Ákossal (ügyvezető, Vulcan Automation), Horváth Lászlóval (ügyvezető igazgató, MEWA Textil-Service), Szabó Péterrel (CTO, Freedee Printing Solutions) is. Az új generációs szenzorfejlesztés tapasztalatairól (Vadász István, hardverfejlesztés üzletágvezető, ProDSP Technologies), a kiberkockázatok kezeléséről (Kovács Norbert, GrECo Services Hungary) és a tudatos energiagazdálkodásról (Gém Péter, szakértékesítési és üzletfejlesztési üzletág igazgató, 4iG) szintén szó lesz. A TECHference első napját az energiaválsághoz kapcsolódó kerekasztal-beszélgetés, valamint gálavacsora zárja.
November 25-én pénteken az automatikus vezérlésű járművek (AGV) és az ember hatékony intralogisztikai együttműködéséről a 4iG szenior szakértékesítője, Hoffer Zoltán beszél, de pódiumra lép a Siemens üzletfejlesztési menedzsere, Flóra Zsolt, a Lollipop Nyomda és Reklám ügyvezetője, Sarus-Zsivicza Diána, a Silver Frog Informatika ügyvezetője és projektmenedzsere, Pató Sándor és Harazin Tibor, valamint Sződi Sándor minőségszakértő, aki a céges felsővezetés felelősségéről tart előadást. A TECHference záró programjában a magyar ipar jövőjét vázolják szakértőink: Hartmann Anita partnerkapcsolati igazgató (IVSZ), Kelly Robert Sean ügyvezető (Metalloglobus Fémöntő Kft.), Rehák Bálint ipar 4.0-ért felelős vezető (Bosch Rexroth) és Macher Gábor vezérigazgató (Macher Zrt.). Házigazda: Hörömpöli-Tóth Levente, a HIPA kommunikációs főmunkatársa.

 

TECHference ads 1200x628 5

 

A folyamatosan bővülő program és további információk elérhetők a techference.hu és a TECHference LinkedIn oldalán.

Regisztráció: www.techference.hu

Gábor János, NEW technology

 

#6c1559