Skip to main content

TECHference Ipari Konferencia

Megjelent: 2021. november 03.

techferenfe lid2021. november 18-19,
Globall Hotel, Telki
A kötetlenség és szakmaiság
nem zárja ki egymást

A TECHference Ipari Konferencia nem egy szokványos rendezvény. A szervezők egy olyan eseményt álmodtak és valósítottak meg, ahol a résztvevők kötetlenül, meghitten és mégis szakmai keretek között tudnak tárgyalni, ismerkedni és üzletet kötni.

 

Idén Budapest mellett, a Telkiben található Globall Hotelben találkozik az ipar színe java, ahol mintegy 20 szakmai előadással, 3 kerekasztal-beszélgetéssel és 5 workshoppal várják a látogatókat.

 

techferenfe


A rendezvény teljes programja rendkívül erős lett, hiszen a nyitó előadások között megtaláljuk az Endrich Bauelemente GmbH IoT platformját bemutató előadását, az LTE450 hálózat energiahálózatok digitalizációjában rejlő lehetőségeket, az Emberfejlesztés Kft. ügyvezetőjének üzletfejlesztést támogató előadását és a DMG MORI digitalizációs törekvéseire vonatkozó ismertetőt is. A KKV digitalizációja elengedhetetlen téma ma Magyarországon, hiszen soha nem látott források álltak és állnak majd rendelkezésre az automatizáció adta eszközök bevezetésére a legkisebb vállalkozások számára is. Erről az Enterprise Group délutáni kerekasztal-beszélgetésén hallhatunk majd többet. Ugyanezt a témát feszegeti az OnRobot End-of-arm tooling és kiegészítőket bemutató szakmai előadása is – amely a kiállításon is megtekinthető, kipróbálható.
Számos olyan szakmai szervezet és vállalat is segíti a TECHference tudástranszfer munkáját, amelyek meghatározók mind nemzeti, mind globális szinten. Ide sorolhatjuk a Bosch Rexroth-ot, a Siemens-et, az Enterprise Group-ot, az OnRobot-ot és az MVM-et is.
Nem elhanyagolható a gálavacsora sem, amelyet idén is az Okosipar.hu hírportál támogat egyedi pálinkabárjával. Az eseményen ismét a tavaly nagy sikert arató Buli van Band fog fellépni, akik táncra perdítették a különböző ipari szegmensek résztvevőit. Műsorvezetőként pedig Bogáth Emese énekesnő és Gábor János újságíró fogja támogatni az estét.

Találkozzunk Telkiben a TECHference-n!

Regisztráció – TECHference

https://techference.hu/reszveteli-dijak/