Skip to main content

Mérnöktámogatás ingyenes szoftverekkel

Megjelent: 2015. november 04.

RS Comp DSE-SNAPSHOT-1Ma egy élvonalbeli alkatrész-disztribútor nem elégedhet meg a megfelelő minőségű alkatrészek időre történő szállításával. Ezt ismerte fel az RS Components is, amely a mérnöki fejlesztőmunka támogatására tesz elérhetővé ingyenes erőforrásokat, amelyek egymással is együttműködni képes ökoszisztémát alkotnak.

 
DesignSpark

DS logo final

A RS által fejlesztett DesignSpark egy online tervező ökoszisztéma, amely minden mérnök számára lehetővé teszi az innovációt. A DesignSpark mérnökökből álló online közösséget is magában foglaló honlapja rengeteg ingyenes eszközt, műszaki adatlapot és fejlesztési erőforrást kínál. Rendkívül naprakész, és egyedi tartalmakat kínál: a felhasználók cikkeket olvashatnak az iparág legújabb termékeiről, értékeléseket írhatnak azokról, megoszthatják egymással tudásukat, és ingyenes tervezőszoftvereket tölthetnek le. Az RS Components eredetileg a villamosmérnökök közösségének szánt erőforrásként indította útjára a kezdeményezést, de napjainkra a „határterületeken” dolgozó tervezőmérnökök támogatására szolgáló professzionális eszközökkel is kibővítette portfólióját.
www.designspark.com

DesignSpark Electrical
RS DSE cmyk

A DesignSpark Electrical egy új, kiterjedt funkciókkal rendelkező elektronikai CAD-szoftvercsomag vezérlőpanelek és gépek elektromos rendszerét tervező mérnökök számára. Rendkívül könnyen használható, intelligens, specializált elektronikai tervezői eszközöket tartalmaz. A nagy pontosságú és hibakerülési funkciókkal ellátott szoftverben egy alkatrészkönyvtár is található, amely több, mint 250 000 alkatrészt tartalmaz, amelyek közül 80 000 az automatizálás iparágvezető gyártójától, a Schneider Electrictől származik. A DesignSpark Electrical ingyenesen letölthető szoftver, amely gazdag tartalmával segíti mérnököket a tervezés elindításában.
http://hu.rs-online.com/web/generalDisplay.html?id=designspark/designspark-electrical

 

RS Comp DSE-SNAPSHOT-1

Tervezés a DesignSpark Electrical segítségével

DesignSpark Mechanical
RS DSM cmyk

Ugyancsak a DesignSpark honlapról tölthető le a DesignSpark Mechanical, egy 3D-tervező programcsomag, amely kategóriájában az első ingyenesen elérhető szoftvereszköz.
A közvetlen modellezési módszer révén a DesignSpark Mechanical rendkívül könnyen használható eszköz, amely a termékfejlesztés világának minden szereplője számára elérhető. A szoftvereszköz segítségével a felhasználók gyorsan hozhatnak létre és módosíthatnak 3D-s terveket, valamint egy 3D-s nyomtató segítségével akár a gyors prototípuskészítést is saját kezükbe vehetik. A felhasználók ezenkívül egy – több, mint 90 gyártó 100 millió alkatrészét CAD-modellként tartalmazó – katalógushoz is hozzáférhetnek.
www.designspark.com/mechanical

DesignSpark PCB
RS DSPCB cmyk

A DesignSpark PCB az RS díjnyertes elektronikai tervezőszoftvere áramköri tervek és nyomtatott áramköri rajzok tervezéséhez, valamint gyors prototípuskészítéshez. A szoftver – noha teljesen ingyenes – rendkívül hatékony, mégis egyszerűen megtanulható és kezelhető. A DesignSpark PCB számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a tervezőmérnök időt takaríthat meg. Ezt az is elősegíti, hogy ECAD-alkatrészvarázslóján keresztül egyszerűen hozzáférhető a mai piacon elérhető legsokoldalúbb és legkiterjedtebb alkatrészkönyvtár is.
www.designspark.com/pcb

 


RS Components

Magyarország
Tel.: +36 1 580 2262
Fax: +36 1 580 2264
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
hu.rs-online.com

Még több RS Components

 

Címkék: DesignSpark | tervezőrendszer | Electrical | Mechanical | PCB | CAD