Skip to main content

Beckhoff ipari számítógépek

Megjelent: 2015. december 07.

Beckhoff TtukorAz új, modern Intel®-Atom™ processzorral ellátott CP37xx panel-PC-sorozat immár a közvetlen terepi felhasználás céljára is rendelkezésre áll. A karra szerelhető készülékek minden irányban IP65-ös védelemmel vannak ellátva. Az eszközök a különböző méretű kijelzőknek, illetve a különböző teljesítményű processzoropcióknak köszönhetően az automatizálási feladatok széles körű ellátására alkalmasak.

 

Kompakt, többérintős Panel-PC-k többmagos Atom™-processzorokkal és IP 65-ös védelemmel

A nagy ellenálló-képességű alumíniumházban elhelyezett panel-PC-k a nagy számítási teljesítményükről, valamint a jó minőségű, integrált grafikai megjelenésről ismert Intel®-Atom™ processzorokkal vannak felszerelve. Ennek köszönhetően a készülékek kompakt kivitelben, 1, 2 vagy 4 magos változatban kaphatók, amelyekkel tökéletesen hozzáigazíthatók az aktuális alkalmazási feladathoz. Ezt a széles kijelzőválaszték is támogatja: a többérintős TFT kijelzők 12”-től 24”-ig terjedő méretben, 4:3-as, 5:4-es és 19:9-es (szélesvásznú) formátumban kaphatók. A CP37xx készülékek, amelyeket legfeljebb 45 °C-os környezeti hőmérsékletig lehet használni, külső hűtőbordákkal, valamint a házon belüli, egyenletes hőmérséklet-elosztásáról gondoskodó ventilátorral üzemeltethetők.

 

Beckhoff Ttukor

A CP37xx panel-PC-sorozat egyetlen kompakt, IP65-ös védelemmel és beépített tartókar-átalakítóval ellátott készülékben egyesíti a több­érintős funkciót és az erős, többmagos, kis fogyasztású Intel® AtomTM processzort


A panel-PC rugalmasan bővíthető: felszerelhető pl. PCI-modulokkal és egy harmadik Ethernet-csatlakozóval is. A készülék részét képezi továbbá egy forgatható és dönthető tartókar-átalakító is, amelyet 48 mm átmérőjű, üreges tartókarra lehet ráerősíteni.
A csatlakozókábeleket a tartókaron keresztül lehet vezetni, igény szerint felső vagy alsó bevezetéssel. A kábelezési térben könnyen elérhető helyen maximum négy darab IPC-csatlakozó van elhelyezve, IP65-ös dugaszoló csatlakozókkal. A CP37xx készülékek egy vagy két Cfast-kártyával rendelkeznek. A beépített RAID-vezérlő segítségével két egyforma CFast kártya egyszerre kezelhető.

Optimálisan skálázható, többérintős választék

A CP37xx sorozat tovább szélesíti a többérintős készülékek amúgy is rendkívül terjedelmes választékát, így a lehető legjobb méretezhetőségének köszönhetően tökéletesen hozzáigazítható a különféle alkalmazások követelményeihez. A választék lefedi a kifutó CP29xx és CP39xx vezérlőpanel-sorozatot, valamint a belépő szintű (CP26xx), közepes (CP27xx) és nagy (CP22xx és CP32xx) teljesítményű szériákat. További információ: www.beckhoff.hu/CP37xx.

 

BECKHOFF Automation Kft.
1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Tel.: + 36 1 501 9940
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.beckhoff.hu

Még több Beckhoff

 

Címkék: Panel PC | IP65 | CP37xx