Skip to main content

AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

Megjelent: 2015. augusztus 11.

Automotive 1Az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítást 2015. október 28-30. között, szakmai partnereinek folyamatos támogatásával szervezi a Budapesti Vásárközpont csapata.

 

 

 

Az idén októberben már harmadszor a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban

A kiállítás előkészületei nagy lépésekben haladnak, az előzetes visszajelzések és kiállítói igénybejelentések alapján az előző évektől eltérően már a vásárközpont legnagyobb, „A” pavilonjában kerül megrendezésre Magyarország komplex járműipari fóruma. 

Május végéig száznál több, a saját területén meghatározó cég foglalta le helyét a kiállításra, mint például: LUK Savaria Kuplunggyártó Kft., a Flextronics International Kft., a National Instruments Kft., a ZF Hungária Kft., a Takata Safety Systems Kft., a Shinwa Precision Kft., a BPW-Hungária Kft., az EvoPro Systems Engineering Kft., a ThyssenKrupp Presta Kft.
A rendezvényre már eddig is nemcsak hazai, hanem cseh, török, francia, lengyel, szlovák és angol vállalatok is jelentkeztek kiállítóként, de az érdeklődések alapján további nemzetközi megjelenés várható.
Kollektív bemutatókból sem lesz hiány, hiszen már a kiállítók körét erősítik a MAJOSZ, a Német-Magyar Kamara, Miskolc, Győr és a Nyugat-Pannon Régió közösségi standjai.
Az AUTOMOTIVE HUNGARY társrendezvénye az Autótechnika-Autodiga Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás.

A kiállítást kísérő események

Az ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER témakörökre épülő kísérő események szervezése is folyamatos, a rendezvény igazi szakmai találkozóhely lesz, hiszen az ÜZLET tematikát erősíti majd a HIPA által támogatott MAJOSZ Beszállítói Fórum, amelynek keretében felvonulnak az ágazat vezető szereplői.
A TUDOMÁNY témában kerül megrendezésre a Járműfejlesztők Konferenciája, amelynek címe: „Remanufacturing, recycling az autóiparban”.
Az EDU+WORK-túra eseményeiben megismerhetik majd a fiatalok a képzéseket és lehetséges munkahelyeiket, valamint a HVG ÁLLÁSBÖRZE keretén belül felmérhetik a járműipari humán keresletet.
A KARRIER-tematikát tovább erősítve idén is lesznek a Jármű­ipari Életpályamodellhez kapcsolódó kollektív bemutatók: az AUTOMOTIVE HUNGARY TECHTOGETHER verseny, valamint idén újdonság a Járműipari Játszótér, amely kötetlen, játékos formában mutatja be a járműipari szakma sajátosságait a kiállítók, illetve a hazai ipari-tudományos központok szemléltető eszközeivel.

 

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.automotivexpo.hu, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.
1101 Budapest Albertirsai út 10.

Automotive Hungary

Tel.: +36 1 263 6384, +36 1 263 6049
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.automotivexpo.hu

Autótechnika-Autodiga
Tel.: +36 1 263 6341
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
autotechnika.hungexpo.hu