Skip to main content

Szakemberek és megoldások szemtől szemben

Megjelent: 2021. június 08.

Electrosub Konferencia és Kiállítás
/ Budapest, 2021. szeptember 28-30.

electrosub lidAz Electrosub Konferencia és Kiállítás
a 3. alkalommal kerül megrendezésre.
A szponzorok és kiállítók számára egyedülálló előny, hogy hosszú idő után, személyes tárgyalások mellett mutathatják be kínálatukat potenciális vevőiknek. Nincs idő a kivárásra, aki hamarabb és a személyes kontaktus előnyeit kiaknázva tud a vevőivel találkozni, az lehet a folyamat nyertese.

 

 

Az Electrosub alapprofilja, az elektronikai ipar kiegészül a digitális átalakulás szakterületeivel. A digitalizáció irányába történő elmozdulások, fejlesztések megvalósítását már nemcsak a nagy és multinacionális cégek tűzték ki célul, hanem a kis- és középvállalkozások is.

 

electrosub1


Az új kihívásokra adott válaszok megjelennek a kiállítók kínálatában és a kapcsolódó konferenciaprogramban, amely a szponzorok és kiállítók által előterjesztett, szakmai szempontok alapján összerendezett előadások sorát képezi. A konferencia közvetlenül a kiállítás mellett zajlik, ezáltal az Electrosub egy élettel teli, nyüzsgő fórum lesz, a szakemberek kilépve a virtuális világból szemtől szemben adnak választ a szakmai kihívásokra, és folytatnak üzleti megbeszéléseket.
A kiállítás megtekintése és a konferencián való részvétel előzetes regisztrációval, illetve a szponzorok és kiállítók meghívottai számára ingyenes.
A jelentkezések beindultak, az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH, amely eddig mindkét korábbi eseményen részt vett, ismét arany szponzorként csatlakozik az Electrosub-hoz. Új partnerként jelentkeztek, szintén arany szponzorként, az M2Mcom Kft., és a SIMCom. A kiállítói és szponzori jelentkezések folyamatosak, bővebb információ a résztvevőkről a honlapon olvasható.
A részvételi döntést segíti, hogy a szervezők a jelenlegi helyzethez teljes mértékben illeszkedő, rugalmas pénzügyi és részvételi kondíciókat kínálnak. A jelentkezés semmilyen pénzügyi kockázatot nem jelent.
A megjelenés szervezése sem igényel sok energiát, a csomagajánlatok igénybevételével a kiállítók kulcsrakész standot kapnak, így sokkal jobban tudnak standjuk tartalmi vonatkozásaira, üzleti ajánlataik előkészítésére koncentrálni. A kedvező díjazású csomagajánlatok népszerűek, az elmúlt két Electrosub-on minden résztvevő igénybe vette. A részvétel helydíjjal, standdal, full szervizzel már 390 000 Ft + ÁFA díjtól lehetséges.

A rendezvény szlogenje, szakemberek és megoldások szemtől szemben, még soha nem volt ennyire aktuális. Aki szeretne a gazdaság újra nyitásának aktív részese lenni, és kínálatával abból nem kimaradni, annak jó oka van az Electrosub-hoz csatlakozni.

 

 

 

 

További információ és kapcsolat:
www.electrosub.com

E-mai: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel. :.+ 36-30-321 41 76