Skip to main content

nVent SCHROFF – Rack Safety Plus PDU

Megjelent: 2023. október 09.

nvent lidKonfigurálható 19”-os, moduláris áramelosztó egység biztonsági és vészleállító funkciókkal

A biztonsági rendszerrel ellátott Rack Safety Plus PDU 19”-os rack szekrénybe telepítve ideális megoldást nyújt a részben vagy teljesen automatizált tesztrendszerekhez. E 19”-os moduláris egységek biztosítják a fő áramelosztást és tartalmazzák az összes biztonsági funkciót az EN 60947-5-1 és EN 60204 szabványoknak megfelelően, amelyek nélkülözhetetlenek a tesztrendszerek zavartalan működéséhez. Többféle szabványos konfiguráció közül lehet választani, vagy létrehozható egyedi alkalmazás az nVent online konfigurátorának segítségével, előre definiált alkotóelemekkel.

 

Konfiguráció Start / Alapértelmezett funkciók / https://con­figurators.schroff.biz/rack-safety-plus/
A konfiguráció a vészleállítással ellátott energiaelosztás kötelező alapértelmezett beállításával kezdődik:

  • 19” 3 U alumíniumaljzat, D: 547,11 mm (csatlakozók nélkül);
  • vészleállító rendszer, amelynek részei:
  • vészleállító gomb,
  • vészleállító bemeneti és állapotkimeneti csatlakozó,
  • vészleállító állapotjelző LED-ek,
  • redundáns biztonsági áramkör beépített önellenőrzéssel;
  • ON/OFF kapcsolók a kapcsolt kimenetekhez;
  • földelés.

Az összes többi funkció az alkalmazási igényeknek megfelelően választható.

 

nVentSchroff rackSafetyPlus tab

 

Redundáns biztonsági funkciók

A PDU előlapján található vészhelyzeti nyomógomb egy biztonsági áramkörhöz kapcsolódik az ENISO 13849-1 kat. 3 szabvány szerint. Egy külső kapcsológombbal lehetőség van az elektronikai berendezés azonnali leállítására, amikor a vészhelyzeti nyomógomb aktiválva van. A külső kapcsolót a beépített biztonsági relé figyeli és a redundáns biztonsági kapcsolók aktiválják a Rack Safety Plus leállítását az eszközben keletkező meghibásodás esetén.
A hibajelenségeket a PDU előlapján jelzi ki az eszköz. Távoli vezérlőmodul építhető be annak érdekében, hogy minden aktuális helyzet figyelhető legyen PC-ről interneten keresztül, és ezáltal a kapcsolási funkciók távolról irányíthatók legyenek.

 

nVentSchroff rackSafetyPlus
A moduláris rendszerű összeállításnak köszönhetően a Rack Safety Plus időt és költséget takarít meg valamennyi felhasználó számára, és a leggyorsabb módja a vészhelyzeti biztonsági funkciókat is tartalmazó PDU kifejlesztésének.

 

NB Electronic Kft.
1037 Budapest, Zay u. 1-3.
Tel.: 06 1 387-1455
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.nbelectronic.hu

 

#d92632