Skip to main content

National Instruments: mérőrendszer-alapösszeállításokkal csökkenthető a tesztelő rendszerek tervezési és telepítési költsége

Megjelent: 2017. augusztus 08.

ATE

Új rendszerelemek és szekrényszerelvény segítségével könnyebben egységesíthetők a mérőelrendezések, mérsékelhetők a kockázatok az integrálásuk során és lerövidíthető a piacra jutási idő.


A National Instruments (NI), a mérnökök és tudósok számára a legösszetettebb tervezési problémákat áthidaló, platformalapú rendszereket kínáló vállalat a mai napon új, mechanikai, energetikai és biztonsági funkciókat nyújtó mérőrendszer-alapösszeállításokat dobott piacra. Ezek segítségével a félvezetőipartól és fogyasztóelektronikától kezdve, a légiközlekedésen át a járműiparig terjedően számos területen gyorsabban tervezhetők és építhetők automatizált tesztelő rendszerek.  Az új mérőrendszer-alapösszeállítások („ATE Core Configurations”) egységes rendszerkialakítást elősegítő platformjára alapozva egyszerűbben, gyorsabban és rövidebb piacra jutási idő mellett tervezhetők, szerezhetők be, állíthatók össze és telepíthetők intelligens mérőrendszerek. Ezek a 19 hüvelykes, különféle magasságú szekrényekbe szerelt, és bővíthető tápellátású elrendezések alkalmazástól és földrajzi területtől függetlenül szinte bármilyen igényt kielégítenek. Komoly előnyt jelentenek magasszintű belső biztonsági funkcióik, például a leállítás túlmelegedés esetén, a vészhelyzeti kikapcsolás (Emergency Power Off – EPO), opcionális szünetmentes tápegységeik és IEC 61010 szerinti tanúsításuk.

A főbb előnyök:

  • Kiváló testreszabhatóság: internetes konfiguráló eszközzel kiválasztható, hogy mi és hová kerüljön be a szekrénybe, a PXI-műszerektől és jelalak-formáló fokozatoktól kezdve a kW-os tápegységeken át a hűtésig.

  • Egyszerű beszerezés: a beszerzési műveletek az áttekinthetőbb cikkszámoknak és az egyszerűbb rendelési folyamatnak köszönhetően könnyebben kezelhetők. 

  • Azonnali telepíthetőség: ezeket az IEC 61010 tanúsítvánnyal rendelkező rendszereket az NI több mint 1500 kereskedője, rendszermérnöke és tanácsadó mérnöke támogatja világszerte.

  • Széles partnerhálózat: megrendelőink az NI Alliance Partnerek közreműködésével kulcsrakész rendszert állíthatnak össze, többek között a tömeges kábelezés és befogók kialakítását, a mérőszoftverek fejlesztésének, valamint a rendszer karbantartásának és teljes élettartam alatti támogatásának elemeit is beleértve

„A tesztelőrendszerek kialakítása a sok részegység, beszállító és megoldandó együttműködési probléma miatt még a legjobb szervezeteknek is sok hónapjába kerülő nehéz feladat” – magyarázta Luke Schreier, az NI automatizált terméktesztelő rendszerekkel foglalkozó üzletágának marketingigazgatója. – „Az új mérőrendszer-alapösszeállítások révén jelentősen leegyszerűsíthető egy adott követelményrendszerhez kapcsolódó beszerzések folyamata, illetve mérsékelhető a megépítés költsége és időszükséglete. Amennyiben a végcél egy kulcsrakész rendszer beszerzése, Alliance Partnerhálózatunk biztos háttértámogatást nyújt a mérőrendszer-alapösszeállítások kialakításához”.A új mérőrendszer-alapösszeállítások képességei az NI kiváló jellemzőkkel rendelkező PXI-műszerein és tesztelő szoftvereinek széles választékán alapulnak. A gyártó az egyenfeszültségtől a milliméteres hullámhosszú jelek méréséig több mint 600 féle PXI-műszert kínál, amelyek a PCI Express Gen3 buszillesztőkön keresztül nagy adatforgalmat képesek kezelni, belső időzítésüknek és triggerelésüknek köszönhetően pedig ns alatti pontosságú szinkronizálást biztosítanak. A mérőrendszer-alapösszeállításokon a TestStand tesztelésvezérlő szoftver és a LabVIEW kódmodul-fejlesztő program alatt fejlesztett alkalmazások is futhatnak. A PXI-műszerekhez számos API- és mintaprogram, valamint más gyártók berendezéseit kezelő, több mint 13 ezer féle műszerillesztő áll rendelkezésre.

További információk az NI új mérőrendszer-alapösszeállításain alapuló, intelligensebb tesztelő rendszerek tervezéséhez és telepítéséhez.

A LabVIEW, National Instruments, NI, ni.com, az NI TestStand és az NIWeek a National Instruments védjegye. Minden más említett termék- vagy vállalatnév a megfelelő tulajdonosok védjegye vagy kereskedelmi neve.

A National Instruments Alliance partnerei a National Instruments vállalattól független cégek, nem állnak vele sem ügynöki, sem partneri, sem vegyesvállalati viszonyban.

National Instruments Hungary Kft.

1117 Budapest, Neumann J. u. 1/E 2. em. (Infopark E ép.)

Tel.: +36 1 481 1400 

Szakmai tanácsadás: 06 80 204 704

E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Technikai támogatás: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.ni.com

Még több National Instruments