Skip to main content

Minden élőben: EPLAN Virtuális Kiállítás

Megjelent: 2020. szeptember 08.

eplan virtual fair lidA szoftvermegoldásokat fejlesztő EPLAN tavaly 73 országból mintegy 1400 résztvevőt fogadott a nemzetközi Virtuális Kiállításán. A lenyűgöző számok és mindez a virtuális formátumok elterjedése előtt. Idén feltehetően tovább fokozódik az érdeklődés az új, lnnovatív Cégvezetői Megbeszélések, a gyakorlatorientált webes közvetítések és a világ különböző pontjai között létrejövő online chat lehetőség iránt.

 

Az EPLAN Virtuális Kiállítása idén tizenhat órányi programmal készül. A globális kiállítás eseménye a neten ötödik alkalommal kerül megrendezésre, és a világ minden tájáról folyamatosan növekszik a látogatók száma. A kiállításról élő közvetítés, prezentáció és cégvezetői megbeszélések lesznek követhetők 6.00 – 22.00 (CEST) között. Az EPLAN Virtuális Kiállítás koncepcióját tovább finomították: számos nemzeti pavilont állítottak fel, ahol a helyi szakértőktől lehet kérdezni – például Spanyolországból, Franciaországból, Kínából és az Amerikai Egyesült Államokból.

 

eplan virtual fair usa country pavillion

2020. szeptember 15-én kerül megrendezésre a minden időzónában online elérhető nemzetközi EPLAN Virtuális Kiállítás. Az online platformon számos nemzeti pavilon is felállításra kerül, ahol a regionális kollégák is tartanak majd előadásokat – amint az az Amerikai Egyesült Államok példáján is látható

 

Az élő előadások részletekbe menő betekintést nyújtanak a szoftver működésébe a felhasználók számára, az EPLAN szakértői pedig naprakész tippeket és tanácsokat adnak a mindennapi mérnöki munkához: például a mérnöki feladatok digitalizálásához az EPLAN Preplanning segítségével, vagy a gépek és berendezések vezetékezéséhez a digitális ikerpár révén. Az EPLAN szakértők webes konzultációk során osztják meg a tudásukat a látogatókkal. A kiállításon kiemelt ügyfelek prezentációi is láthatóak lesznek, mint például a japán Magtronics, a dán Systems Engineering, valamint az amerikai A&E Engineering. Sikertörténeteiken keresztül az érdeklődők betekintést nyernek a gyakorlati megvalósításokba.

 

Cégvezetői Megbeszélések

A most debütáló Cégvezetői Megbeszélések rendezvény a menedzsment érdeklődésére is fókuszál:

a „Leadership Talks” során az ügyvezető igazgatók és igazgatósági tagok között az alábbi stratégiai témakörök kerülnek napirendre:

  • Adatfolytonosság és minőség, mint kritikus sikertényezők

  • A termelékenység növelése a szolgáltatások által

  • Integrált értéklánc a kapcsolószekrények tervezésében

Továbbá: az integrált konfigurációk az automatizált tervezéshez; felhőalapú megoldások az ipari automatizálás ökoszisztémájában; illetve a teljes körű digitalizálás megvalósítása képezi majd számos élő előadás témáját a menedzsment számára.

 

eplan virtual fair software demos

Az élő prezentációk részletes betekintést nyújtanak a szoftver működésébe a felhasználók számára. Az EPLAN szakértői naprakész tippeket és tanácsokat adnak a mindennapi mérnöki munkához

 

A virtuális kiállításra minden érdeklődő ingyenesen regisztrálhat a www.eplan.de/virtualfair oldalon.