Skip to main content

Minden alkalmazáshoz a megfelelő switchet

Megjelent: 2023. április 05.

A MurreMurrelektronik lidlektronik biztosítja az optimalizált hálózati architektúrát

A gépeket és berendezéseket egyre szorosabban kapcsolják hálózatokba. A digitalizálás sikere csak nagy teljesítményű és megbízható hálózati technológiával lehetséges. A switchek központi feladatokat látnak el a hálózatokban: intelligens komponensekként a bejövő adatokat beolvassák, és továbbítják a megfelelő vevőkészülékkel rendelkező portra.

 

Egy switch nagyon sokoldalúan alkalmazható egy gépben. A switchek összekötőelemként szolgálhatnak a PLC-vezérlés és az Ethernet résztvevők között. Ezenkívül a switchek használhatók terepibusz switchként is, ekkor a különböző terepibusz-modulok csatlakoztathatók a switchre. A Murrelektronik minden alkalmazáshoz a megfelelő switchet kínálja.

 

Murrelektronik Xelity Gigabit Family

A Xelity-Gigabitcsalád (Murrelektronik GmbH)

 

Xelity menedzselt IP20 gigabites switchek – intelligens hálózatépítés

A Murrelektronik Xelity menedzselt IP20 switchek lehetővé teszik az Ethernet eszközök számára, hogy hálózati kapcsolatokon keresztül kommunikáljanak egymással. Lehetőséget biztosítanak a hálózatnak különböző topológiák, például csillag- vagy fa­topológia kialakítására. A switchek emellett más feladatokat is ellátnak, például hibaelemzést vagy hálózati diagnózist. Optimalizálják az adatátvitelt és biztosítják az ellenőrzést a hálózaton belül, például távoli hozzáférésen keresztül.
A switchben lévő ProfiNet kapcsolat és a GSDML fájlon keresztül történő integráció egy konfigurációs eszközzel, például a TIA Portállal, leegyszerűsíti a telepítést. A Profinet a TCP/IP-t és az informatikai szabványokat használja, és lehetővé teszi a terepibusz-rendszerek integrálását. A legmodernebb gigabites technológiával felszerelt hálózat a nagyobb adatmennyiségek ellen is biztosítva van a jövőre nézve.

 

Xelity nem menedzselt IP20 gigabites switchek – az adatszállítók

A Murrelektronik nem menedzselt gigabites switchei a hálózatok adatelosztói, és megbízhatóan lefedik az alapvető funkciókat. A hálózatban lévő eszközöket összekapcsolják egymással, és az adatokat csomagként hatékonyan továbbítják. Mindeközben a gigabites adatátviteli sebességgel tűnnek ki.
A Murrelektronik Xelity IP20 nem menedzselt switchei tökéletesek a kapcsolószekrényben való használatra – helyszűkében is. A keskeny switcheket robusztus műanyag ház jellemzi, és könnyen felszerelhetők a felső sínre.

 

Xelity 10 TX IP67 – decentrális hálózatépítés könnyedén

A Murrelektronik Xelity 10 TX IP67 switche okos, decentrális adatmenedzsmentet tesz lehetővé, például az IIoT-nél. A menedzselt Xelity 10 TX IP67-es switchekkel a legnehezebb körülmények között is üzembiztos hálózatok valósíthatók meg a legkülönfélébb felhasználási forgatókönyvek alapján – beleértve az akár 10 Gigabit gyors adatáramlási sebességet egy switchen. Még nagyobb előnyt jelent a 10 elérhető port egy rendkívül kicsi, de robusztus IP67 fém házban.

 

Murrelektronik Xelity10 Switch

Xelity 10 TX Switch (Murrelektronik GmbH)

 
A Xelity 10 TX switch maximalizálja a sávszélességet nehéz környezeti feltételek között is, és gondoskodik a megbízható adatkommunikációról, ami megvalósulhat decentrálisan és kapcsolószekrény nélkül. Az ipari hálózatok nagy százalékban rendelkezésre állnak és gyorsan üzembe helyezhetők. Integrált web­szerverként számos konfiguráció beállítható, például diag­nosztikai célokra. A nagy adatáramlási sebesség lerövidíti az alkalmazások órajel-gyakoriságát.

 

Murrelektronik Kft.
9024 Győr, Práter utca 9.
Tel.: +36 96 900 125
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.murrelektronik.hu

 

#67b345