Skip to main content

Megújult dizájnnal érhető el az EPLAN Electric P8

Megjelent: 2019. január 08.

EPLAN lidSok mindent lehet tudni már az EPLAN platform 2.8-as verziójáról. A bevezetés előtt néhány nappal a hangsúly az EPLAN Electric P8-ra került. A felhasználók nagy várakozással tekintenek a konfiguráció, a buszadatok és a Siemens TIA Portal által a round-trip engineering terén végzett újításokra. Az átfogó CAE megoldásnak számító EPLAN Electric P8 további meglepetéseket is tartogat egy teljesen megújult felhasználói felület és egy integrált felhasználói portál bevezetésével.

 

Új grafikus felhasználói felület, fokozott ergonómia és továbbfejlesztett makrotechnika jellemzi az Eplan platform új, 2.8-as verzióját, és ez még nem minden: a szoftveres megoldásba közvetlenül integrálódó új portál a kezdetektől előre haladva kellemes felhasználói élményekkel várja az ügyfeleket. Átfogó információkkal szolgál, olyan tippeket és trükköket tartalmaz, amelyek még egyszerűbbé teszik a felhasználók mindennapi munkáját, nem is beszélve az Eplan termékportfóliójáról szóló újdonságokról, illetve újításokról, oktatóanyagokról, a képzési lehetőségekről és sok másról.

 

Eplan Electric P8 V28 EN

 

Kiterjesztett adatcsere a TIA portállal

Az egyedi rendszerek, mint például az Eplan Electric P8 ezenkívül számos új funkciót tartalmaznak. Az egyik ilyen az Eplan és a TIA Portal közötti kétirányú interakció javítását célozza. Nürnbergben a felhasználók megismerhették, hogy miként támogatja még hatékonyabban az AutomationML formátum a round-trip engineeringet, ami megint csak a PLC adatok konfigurálását optimalizálja.
A „Sorkapocslécek szerkesztése” párbeszédablakban a felhasználók hamarosan több elrendezett sorkapcsot rendelhetnek a tervhez egyidejűleg. A megfelelő menüben kiválasztott összes eszközt a kijelölt sorkapocsléchez rendelhetjük, amivel időt takaríthatunk meg a tervezési folyamatban.

 

Portal EN

 

A konfigurációs projektek átvitele

Egy új menüpont segítségével a felhasználók mostantól a konfigurációs projekteket – például a PLC kártya adatait – a megfelelő portokhoz továbbíthatják, ezzel kiküszöbölve az egyes portok manuális beállításainak időigényes feladatát. A potenciálisan meglévő portok adatai ezáltal frissülnek. Ha egy egyedi buszcsatlakozást egy másik konfigurációs projekthez rendelünk, akkor ezt az értéket manuálisan meg lehet változtatni. Mindez nagyobb rugalmasságot nyújt a tervezés során.
A buszadatok már az összes megjelenítési típushoz elérhetők.
Az Eplan Electric P8 felhasználói buszadatokat eddig csak az egyvonalas hálózati/buszvezetékezéshez vihettek be. Most elérhetővé vált a „Tulajdonság” párbeszédablakban a „Buszadatok” fül minden megjelenítési típushoz, amivel az egyvonalas ábrázolás megadása nélkül kerülhetnek be és jelenhetnek meg a buszadatok. Még egy gyakorlati előny: a buszadatok már nem törlődnek a megjelenítési típus megváltoztatásakor, ami rugalmas és gyorsabb adatbevitelt biztosít a projektben.
Az integrált portálon már megtalálhatók a hírek és újítások az Eplan termékportfóliójából, az oktatóanyagok, a képzési lehetőségekről szóló részletek és még sok egyéb.

 

 

EPLAN Software & Service

Az EPLAN Software & Service a világ egyik vezető CAx- (számítógéppel segített) szoftvertermékeket, konfigurációs és mechatronikai megoldásokat fejlesztő vállalata, amely a tervezési és szerelési folyamatok optimalizálásában segíti ügyfeleit. Az ERP és PLM/PDM rendszerekhez készített sztenderd, illetve testre szabott interfészek biztosítják az adatkonzisztenciát a termékfejlesztés, a megrendelések feldolgozása és a gyártás során. A tervezés és gyártás világában elért sikerek kulcsa a következetes ügyfélközpontúság, a globális támogatási képesség, az innovatív fejlesztések, valamint az interfészek létrehozásában megszerzett szakértelem. Globális vállalatként az EPLAN világszerte több mint 45 000 ügyfelet és 120 000 megoldást támogat a kiváló termékminőség és a maximális hatékonyság által.
Az 1984-ben alapított EPLAN a Friedhelm Loh Grouphoz tartozik, amely világszerte 18 gyáregységgel és 78 nemzetközi leányvállalattal rendelkezik. A cégcsoport több mint 11 500 alkalmazottat foglalkoztat és 2015-ben árbevétele elérte a 2,2 mrd. eurót. A családi tulajdonban lévő vállalat 2016-ban sorozatban nyolcadszor nyerte el a „Legjobb német munkahely”-nek járó elismerést. A Deutschland Test and Focus Money tanulmány alapján a Friedhelm Loh Group a „Legjobb szakoktató”-nak járó elismerést is megkapta.

 

 

További információkért kérem, keresse fel a www.eplan.de  és www.friedhelm-loh-group.com  oldalakat.

További információ: discover.eplan.eu/plattform_28 

 

EPLAN Software & Service GmbH Fióktelep
2040 Budaörs
Puskás Tivadar út 1.
Tel.: +36 23 420 735
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.eplan.hu 

 

Még több EPLAN