Skip to main content

MACH-TECH és IPAR NAPJAI – 2017. május 9-12., HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Megjelent: 2016. november 30.

1abraAz IPAR NAPJAI és a MACH-TECH nemzetközi szakvásáregyüttesen 2015-ben a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban minden eddiginél több, 19 ország 386 kiállítója, köztük 111 külföldi cég vonultatta fel  termékeit, szolgáltatásait. A kiállításra 39 országból 15 ezer látogató érkezett, akiknek 88%-a határozottan tervezi, hogy kilátogat a 2017-es eseményre is.

 

2017 májusában újra jelentkezik az átfogó ipari seregszemle, hogy egy helyen, egy időben mutassa meg magát az ipar szinte összes ágazata, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből kapjanak információt a szakmai trendjeiről, valamint hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak közötti szinergiát.
Fél évvel a kiállítások nyitása előtt elmondható, hogy máris több, mint 200 kiállító csatlakozott a kiállítási csokorhoz. Több, mint 10 ezer m2 pavilonterületre érkezett foglalás. Ezek alapján biztosan találkozhatnak majd az érdeklődő szakemberek többek között az ABB, a Balluff, a Bartec, a Beck&Pollitzer, a BLM-Group, a Chetra, a DMG Mori, az Endrich az EPL-Tech, a GrandTool, a Gruber, a Hahn&Kolb, a Helvet, a Hoffmann a KUKA Robotics, a Mazak, a Mitsubishi, az NCT, a PH Horn, a Renishaw, a Siemens, a Trumpf és a Wedco képviselőivel, termékeivel, ajánlataival.
A jelentkezések alapján eddig a legerősebben képviselt iparágak a szerszám- és szerszámgépipar, az ipari logisztika, a méréstechnika és az ipari robotok, de a kiállítók összetétele a beérkező jelentkezési ívek függvényében folyamatosan változik.
Nemzeti kollektív megjelenéseket szerveznek a kiállítások szakmai partnerei: Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara és a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara.

1abra

Újdonságok 2017-ben

A kiállítók érdekeit és kéréseit, valamint a nemzetközi trendeket figyelembe véve, a szervezők a kiállítók és a partnerek kényelmét, valamint az eddigieknél sikeresebb kiállítási részvételét szolgáló újdonságok bevezetését tervezik:
Új pavilonkiosztás. A könnyebb átláthatóság és a szorosabb iparági szinergia érdekében a pavilonokban az egyes tematikák elhelyezkedése koncentráltabb lesz, ezáltal segítve a látogatókat, hogy az összes kiállítót elérjék egy adott tematikán belül.
Újragondolt látogatói beléptetési rend. A szervezők célja, hogy a látogatók – lehetőség szerint – a kiállítást teljes egészében megtekintsék, ezért 2017-ben az érdeklődők az F-pavilonból léphetnek be a rendezvény helyszínére, majd a G-pavilonon keresztül járhatják végig annak teljes területét.

terkep nagy

Továbbra is kiemelt tematika: IPAR 4.0

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2017-ben is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata.
A kiállítók fokozott figyelemre számíthatnak, amikor az IPAR 4.0 adta lehetőségeket mutatják be, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokra, az egymással kommunikáló intelligens gépekre (M2M), az önbeállító gyártási folyamatokra és a rendkívül hatékony tömeggyártásra.

 

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés

www.iparnapjai.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

HUNGEXPO Zrt.
IPAR NAPJAI – MACH-TECH
1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Tel.: +36 1 263 6384
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.iparnapjai.hu

Még több HUNGEXPO