Skip to main content

Jövőre ismét Electrosub

Megjelent: 2023. december 01.

electrosub lidNagy sikerrel zárult az Electrosub Konferencia és Kiállítás, amit október 11-12-én a Lurdy Házban tartottak. Az eseményen 5 országból 43 kiállító mutatkozott be, a kiállítók az innovatív iparágakat képviselték. A közel 1000 szakmai látogató az eseményen többek között találkozhatott a legnagyobb elektronikai disztribútorokkal, robotikai és logisztikai, valamint automatizálási szolgáltatásokat, termékeket nyújtó vállalatokkal is.

 

A konferencián két nap alatt összesen 25 előadás és 6 panelbeszélgetés hangzott el. Szó volt többek között a KKV-k versenyképességét elősegítő témákról (problémákról és megoldásokról), ahol olyan esettanulmányokat is bemutattak, amelyet minden gyártó vállalat beépíthet a saját működésébe.
Az Enterprise Europe Network egyik magyarországi partnere, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és az Electrosub szervezésében az eseményhez nemzetközi B2B találkozó is kapcsolódott, amelyhez mintegy 60 vállalat és 70 résztvevő csatlakozott. A konferenciaprogramban a szakmai előadásokon túl két EU-s konzorcium, a digitalizáció népszerűsítésére létrehozott Data-EDIH és a DigitalTech-EDIH is közreműködött.

 

ElektroSub konferencia 1


Az Electrosub célja, hogy fórumot nyújtson az innovatív technológiáknak és a digitalizációnak, kiterjesztve profilját az elektronika, elektrotechnika mellett a robottechnika, automatizálás, IoT, AI számára is. Az Electrosub teljesítette küldetését, mind a kiállításon, mind a konferenciaprogramban megjelentek a célzott témakörök.
A 2023-as esemény sikerére alapozva és a kiállítói visszajelzésekre reflektálva, valamint az érintett iparágak gyors fejlődését tekintve az Electrosub a kétéves rendezésről évesre vált.

A legközelebbi esemény: 2024. október 9-10-én kerül megrendezésre.

 

Információk a honlapon
www.electrosub.com

 

#edc520