Skip to main content

IPAR NAPJAI virtuális formában 2021. június 15–18. között, MACH-TECH jövő májusban

Megjelent: 2021. május 10.

in lidA Hungexpo Zrt. hetek óta folyamatosan figyeli az átoltottság mértékéhez kötött újranyitási ütemtervvel kapcsolatos kormányzati nyilatkozatokat, bejelentéseket, törvényi szabályozást, de még sok a bizonytalanság az üzleti jellegű kiállítások, konferenciák megrendezhetőségével kapcsolatban.

 

 

 

 

Döntés a megvalósíthatóságról

Mivel a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítási csokor meghirdetett időpontjáig már csak pár hét van hátra, nem szabad tovább várni a kedvező változásokra. A hivatalos információk ismeretében, és meghallgatva a kiállítók véleményét a Budapesti Kiállítási Központ sajnálattal tájékoztatja az érdeklődőket, hogy – bár a szervezők nagyon várták a személyes találkozást kiállítóikkal és látogatóikkal – a HUNGEXPO Zrt. úgy döntött, hogy az idei IPAR NAPJAI szakkiállítás 2021. június 15-18. között fizikailag nem kerül megrendezésre, csak a virtuális térben, míg a 15. MACH-TECH szakkiállítást jövő májusban, az IPAR NAPJAI 2022 mellett rendezi meg.

 

A virtuális kiállítás már bizonyított

Az üzlet nem állhat le, csak a személyes találkozó helyett digitális platformra helyeződik át. A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve a potenciális partnerek számára. A fizikai rendezvénytől eltérő megoldásokat kínál, amelyek azonban kibővítik a kiállítás kapcsolatépítési lehetőségeit, bővítik a bemutatkozás felületeit.

Az iparági szereplők az új technológia segítségével egy időben adhatnak és kaphatnak információt, személyre szóló ajánlatokat vagy letölthető anyagokat termékekről, szolgáltatásokról, amelyek alapján döntést hozhatnak beruházásaikról, üzleti együttműködési megállapodásaikról.

 

IN 21

 

A platform az idei AGROmashEXPO alkalmával már jól vizsgázott és a júniusi kiállításokon is ingyenesen várja a látogatókat: a virtuális IPAR NAPJAI egy rövid regisztrációt követően díjmentesen lesz látogatható a kiállítás weboldalán.

A hírlevél olvasói az alábbi linken tudnak regisztrálni: www.iparnapjai.hu/magyarelektronika

 

Bővebb információ a virtuális kiállításról a rendezvény honlapján található:
https://iparnapjai.hu/latogatoknak/virtualis-kiallitas/

 

A Hungexpo hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával a kiállítások nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek.

Bővebb információ: www.iparnapjai.hu