Skip to main content

IPAR NAPJAI / MACH-TECH 2024

Megjelent: 2023. november 06.

IparN lidA technológia az átalakuláshoz itt van!

2024-ben ismét a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont a régió legnagyobb ipari rendezvényeinek. Május 7-10. között kerül megrendezésre a MACH-TECH nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás, az IPAR NAPJAI nemzetközi ipari szakkiállítás és az AUTOMOTIVE HUNGARY nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás.

 

Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója évek óta meghatározó szerepet tölt be a hazai és regionális ipari szektorban, a gazdasági életben. A kiállításegyüttes egyedülálló lehetőséget teremt a gyártó, forgalmazó és szolgáltató cégeknek egyaránt, hogy bemutassák termékeiket, portfóliójukat, újdonságaikat, innovációikat olyan szakembereknek, akik megoldásokat és válaszokat keresnek a vállalatukat érintő kihívásokra.

 

Ipar Napjai beharangozó


Alig hirdették meg a szervezők a jelentkezési lehetőséget az IPAR NAPJAI – MACH-TECH-re, máris 5 országból 27 vállalat küldte vissza az aláírt jelentkezési ívét, lefoglalva ezzel több mint 2000 m2-t a pavilonokban. A rendezvény iránt nemcsak a törzskiállítók és szakmai partnerek, de az olyan cégek részéről is nagy az érdeklődés, akik még sosem jártak a kiállításegyüttesen. Elköteleződött a kiállítás mellett többek között: az Aroma Home Kkt., az Enterprise Communications, az Esztergakés Kft., a GROB Hungaria Kft., a Haas GmbH, a KEC Engineering Kft., a KL-System Kft., a KrauseE Kft., a Losonczi Innovation Kft., az M+E Kft., az Optimum Hungária Kft., a PLTS Kft., a Prevotex Hungary Kft., a Renishaw Magyarország Kft., a Rock Safety Kft. és a SymarTech s.r.o.

Az AUTOMOTIVE HUNGARY a járműgyártás valamennyi hazai és nemzetközi beszállítója és szolgáltatója számára olyan egyedülálló fórum, ahol a járműipar szakmai szereplői, a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig találkozhatnak egymással, bemutathatják azokat az innovációkat, termékeket, szolgáltatásokat, amelyek hozzájárulnak a magyar járműipar fejlődéséhez és versenyképességének növeléséhez.

A HUNGEXPO májusi ipari rendezvénye tehát kiváló alkalom arra, hogy a vállalatok kihasználhassák az iparágak közötti szinergiát, hogy megőrizzék vagy erősítsék a beszállítói láncban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be a piacra.

A rendezvény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így a kiállítások és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában a legfrissebb fejlesztések állnak.
A kiállítási csokrot széles körű szakmai és állami támogatottság, gazdag szakmai program jellemzi. Az előzetes tervek szerint a partnerek közreműködésével mérnökkamarai konferenciák, hegesztéstechnikai továbbképzések, munkavédelmi és műanyagipari előadássorozatok várják majd a szakembereket a Kiállítási Központ termeiben.
A hagyományokhoz híven lesz járműipari beszállítói B2B találkozó és Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny is, újdonságként pedig az érdeklődők betekintést nyerhetnek a vasúti hegesztés rejtelmeibe a Join-Trans „Vasúti Járművek Hegesztése és Gyártása” nemzetközi konferencián.
A kiállításegyüttes programjaihoz csatlakozhatnak a kiállítók is szakmai bemutatókkal, előadásokkal, workshopokkal.

Jelentkezni még lehet a rendezvényre, a kiállítók számára meghirdetett kedvezményes jelentkezési határidő: 2024. február 29.

 

Bővebb információ:
www.iparnapjai.hu
www.automotivexpo.hu

https://www.facebook.com/iparnapjai;
https://www.facebook.com/automotivexpo/?locale=hu_HU
https://hu.linkedin.com/showcase/industry-days-2016;
https://hu.linkedin.com/showcase/automotive-hungary/

 

#e98c24