Skip to main content

IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítások egy időben!

Megjelent: 2023. április 12.

IparN lidNe hagyja ki az egyedülálló rendezvényeket!

Az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás és az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2023. május 16–19. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

 

Magyarország legnagyobb, az ipar összes ágazatát felvonultató üzleti találkozója kis- és középvállalkozások tulajdonosainak éppúgy, mint nagyvállalatok vezetőinek olyan szakmai fórumot kínál, ahol megismerhetik egy-egy szektor fejlesztési irányait, legújabb vívmányait, az adott iparágat meghatározó trendeket.

 

Hungexpo 1


A kiállítók, beszállítók és a szakmai látogatók, többek között beszerzők, mérnökök, fejlesztők kihasználhatják az iparágak közötti szinergiát, hogy ezzel megőrizzék, erősítsék a gyártói vagy beszállítói láncban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be erre a piacra.
Gyártók, forgalmazók, szolgáltatók mutatják be termékeiket, ajánlataikat, amelyeket a látogatók egy helyen, egy időben tekinthetnek meg, részletes információt kérhetnek, egy-egy terméket megnézhetnek működés közben, és a kapott információk alapján dönthetnek legújabb beruházásaikról, új üzleti kapcsolatok kialakításáról, vagy megerősíthetik a már meglévő partnerséget.

 

Hungexpo 3


Lapzártáig 14 ország több mint 300 kiállítója jelentkezett be a kiállításcsokorra. Újdonságokkal, energia- és költséghatékony megoldásokkal, nagydíjas termékekkel várják a szakembereket a Kiállítási Központ A, D és E pavilonjaiban.
A résztvevők folyamatosan frissülő listája a kiállítások honlapjain olvasható.

 

Hungexpo 2


A szervezők szakmai partnereik közreműködésével számos programmal, eseménnyel várják az érdeklődőket:

  • Mérnökkamarai konferencia és szakmai továbbképzés (BPMK)
  • Hegesztéstechnikai továbbképzések, gyakorlati bemutatók (MHtE, MAHEG)
  • Színvonalas kiállítói előadások, workshopok
  • Munkavédelmi konferencia és divatbemutató (U4)
  • Műanyagipari konferencia (MMSZ)
  • Csomagolási konferencia (CSAOSZ)
  • Portfolio-MAGE Járműipar 2023 konferencia
  • Akkumulátorral és hidrogénmeghajtással kapcsolatos előadások, bemutatók
  • Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny (autopro.hu)
  • Egyetemek utcája

 

Bővebb információ:

A kiállításokról bővebb információ, valamint a már bejelentkezett kiállítók posztjai a kiállítások facebook és LinkedIn oldalain találhatók:
www.iparnapjai.hu; www.automotivexpo.hu;
https://www.facebook.com/iparnapjai/; https://www.facebook.com/automotivexpo;
https://hu.linkedin.com/showcase/industry-days-2016!

A magazin olvasói előzetesen online regisztrálhatnak a rendezvények honlapján, amivel díjmentesen tekinthetik meg a kiállításokat: www.iparnapjai.hu/magyarelektronika

 

 

#ea1e26