Skip to main content

Ingyenes hálózati licenc 300 tanuló számára

Megjelent: 2016. december 01.

EplanEducationAz oktatási intézmények és kollégiumok számára létrehozott Eplan Education képzési koncepció az elektromos- és fluidtechnika, az ipari vezérlés és automatizálás, valamint a kapcsolószekrény-tervezés oktatására ajánl megoldásokat. Az Eplan Education Campus az eddigi 25 felhasználóról most 300-ra növelte a hálózati licencek számát. A központi szerveren elérhető licenc intézménytől függetlenül az egész campuson belül felhasználható, ami az oktatási intézményeknek világszerte megteremti a szoftveresen támogatott képzés lehetőségét.

 

Röviddel az Eplan Platform 2.6 megjelenése után elérhetővé vált az új Eplan Education szoftver is. Az Eplan Education Campus háromszáz felhasználó és három oktató számára engedélyez hálózati licencet. Az oktatók számára tartott képzés és az Eplan szakértői csoportjának átfogó támogatása révén könnyen megvalósítható az Eplan Education Campus szoftvercsomag könnyű integrálása az oktatási tervekbe. Az iskolák és kollégiumok számára létrehozott, az Eplan Platform 2.6 verzión alapuló Eplan Education képzési koncepció az elektromos- és fluidtechnika, az ipari vezérlés- és automatizálástechnika, valamint a kapcsolószekrény- tervezés oktatásához nyújt szoftveres támogatást. A licenc teljes mértékben tartalmazza a vezető gyártók több, mint félmillió alkatrészadatát és a konfigurációk által elérhető 1,2 millió variációt magában foglaló EPLAN Data Portált.
A koncepció kirobbanóan sikeresen debütált: világszerte több, mint ezer oktatási intézmény csatlakozott az Eplan Educationhoz. Ha csak a felsőoktatási intézményeket vesszük tekintetbe, akkor is elmondható, hogy világszerte már 310 intézmény használja fel oktatási programjában a csúcstechnológiát jelentő Eplan tervezői szoftvereket. Az Eplan Education gyakorlatorientált képzése egyre fontosabbá válik Ázsiában. Malajziában például folyamatosan növekszik az Eplan lefedettsége és ezzel párhuzamosan a képzett munkavállalók iránti igény. Az Eplan Education elengedhetetlen ahhoz, hogy az ország leendő mérnökei optimális módon készüljenek fel a munka világában történő helytállásra, és már pályakezdőként is a gyakorlatban használható, élvonalbeli tudásanyaggal rendelkezzenek a számítógéppel támogatott tervezés területén. 

EplanEducation

Az Eplan Education Campus az eddigi 25 felhasználó helyett most már 300-nak teszi lehetővé az Eplan-szoftvereszközök oktatási célú használatát az intézmény hálózatán keresztül

A képzési koncepció

Az Eplan Education a mérnöki tudomány legkülönbözőbb ágainak lenyűgözően széles körét integrálja magába, és rendkívül széles alkatrészbázis adatait képes közvetlenül felhasználni a tervezési munka elősegítésére. Az oktatók strukturált óravázlatok, releváns gyakorlati feladatok, tájékoztatók és a válaszokat is tartalmazó vizsgakérdések segítségével végezhetik a tanítást. Az Eplan-programhoz csatlakozó diákok és gyakornokok ezenkívül ingyenes hozzáférést kapnak a szoftverhez a képzés időtartamára. A licenc időtartamát a közelmúltban hosszabbították meg három évre, és most már otthoni tanulásra, útmutatók és dolgozatok elkészítésére is felhasználhatják a hallgatók. Az integrált gép- és üzemtervezés optimálisan készíti fel a tanulókat a mérnöki karrier megkezdéséhez.

Összegzés

Az Eplan Education Campus a fiatal szakemberek fontos gyakorlati tapasztalatokat tartalmazó, átfogó képzésével segít az oktatási intézményeknek az elméleti és a gyakorlati tudás közti szakadék áthidalásában.
Az Eplan mérnöki és oktatási munkát támogató szoftvereszközeiről az olvasó a www.eplan.education weboldalon találhat további információt.

 

EPLAN Software & Service GmbH Fióktelep
2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 1.
Tel.: +36 23 420 735
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.eplan.hu

Még több EPLAN