Skip to main content

InfoShow: ősztől új évad, változatos palettával

Megjelent: 2016. szeptember 09.

infoshow12016-17-ben is folytatódik a szakkiállítás- és konferencia-roadshow

Nemritkán már azt is „hagyományosnak” nevezik, amit egynél többször megrendeznek. Az InfoShow, az épületvillamossági szakma éves áttekintését felvállaló, kezdettől sikeresnek bizonyult vándorkonferencia és -kiállítás az idén már bőven „túlteljesíti” a hagyományosságnak ezt a „minimálkritériumát”.

 

Tapasztalat, hogy a villanyszerelő sohasem „ülhet a babérjain”. Nem áltathatja magát azzal, hogy „megtanulta a mesterségét”, és ebből megélhet, hiszen állandóan megújuló termékeket és módszereket kell megismernie és alkalmaznia; és mivel a villamosenergia-ellátás „veszélyes üzem”, a biztonság követelményei is állandóan fejlődnek, finomodnak, szigorodnak. A változásokkal lépést kell tartani – ez vezette az InfoShow szervezőit, hogy évről évre országos vándorkonferencia és -kiállítássorozatot szervezzenek elektromosipari szakemberek részére. Mivel az érdeklődők jelentős hányada magánvállalkozó, akinek „rendes” napi teendői közé egy távoli városba szervezett konferenciára utazás már nehezen iktatható be, a szervezők az ország több jelentős ipari centrumában „megálló” roadshow formájában viszik közel az érdeklődőkhöz a szakma újdonságait.

Továbbra is naprakészen, biztonságosan

„Trendek és új lehetőségek az elektrotechnikában és a kapcsolódó előírásokban” – ezzel a címmel folytatódik az épületvillamossági szakma aktuális témáinak feldolgozásával a 2012-ben a Magyar Elektrotechnikai Egyesület támogatásával indult és azóta minden évben megszervezett országos kiállítás és konferenciasorozat.
A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse az aktuális szabályozásról, a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

infoshow2

Támogató partnerek

A 2016-17-os szezonban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége (EMOSZ) visszatérő partnerei mellett több új céggel bővül az előadók és kiállítók sora, új színt és új témákat hozva az elektromos rendszerek tervezése, telepítése és üzemeltetése – közkeletű kifejezéssel a „villanyszerelés” területéről.
A hallgatók nemcsak az épületautomatikai rendszerekről, a napelemek érintésvédelméről, a hatályos tűzvédelmi szabályozásról, a túlfeszültség- és villámvédelemről, hanem a legújabb szerelőtechnikákról, innovatív megoldásokról is első kézből értesülhetnek a gyártóktól és képviseleteiktől.

Tervezett időpontok és helyszínek:
2016. október 11. kedd – Pécs
2016. október 18. kedd – Győr
2016. november 8. kedd – Debrecen
2016. november 22. kedd – Szeged
2016. december 1. csütörtök – Budapest
2017. február 7. kedd – Miskolc
2017. február 21. kedd – Veszprém
2017. március 7. kedd – Kecskemét
2017.március 21. kedd – Zalaegerszeg

Jelentkezés és részletek a megújuló honlapon: www.infoshow.hu