Skip to main content

InfoShow – folytatás 2017-ben is

Megjelent: 2017. január 25.

infoshow2A villamosenergia-ellátórendszereket szerelő és karbantartó szakembereket érintő aktualitásokkal a középpontban


2016-ban kezdődött a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) és az Elektrotechnikai Magánvállalkozók Országos Szövetsége (EMOSz) által szervezett hagyományos roadshow, de azok az érdeklődők, akik nem tudtak részt venni a már lezajlott rendezvényeken, még „utólérhetik” azInfoShow-t az idei év márciusában sorra kerülő két utolsó állomás valamelyikén.

 

A villamosenergia-ellátórendszerek létesítményeken belüli szerelését, karbantartását és javítását nem kis részben kisvállalkozások és magánvállalkozók végzik. Munkájukért teljes élet- és vagyonbiztonsági felelősséggel tartoznak egy olyan szakterületen, amelyet részletekbe menően meghatározzák a biztonsági szabványok.

infoshow2

Ezekben a vállalkozónak naprakésznek kell lennie, egyben pedig tájékozódnia kell egy olyan szakma újdonságairól is, amelynek nem egy részterületén rendszeresen jelennek meg azelőtt nem is sejtett újdonságok, mint a ledvilágítás, a megújuló energiák használata vagy az e-mobilitás. Ezt a folyamatos továbbképzési „kényszerpályát” kell összeegyeztetni a napi munkafeladatokkal és a vállalkozások adminisztratív teendőivel.

infoshow1
A magas követelmény és a szűkre szabott időkeret ellentmondását kívánja enyhíteni az InfoShow (www.infoshow.hu), amelynek szervezői rendszerezett, tömör, hatékony módon tálalják azokat a technikai és jogszabályi ismereteket, amelyek a kis-és középvállalkozások szakmai vezetőinek naprakész tudásához szükségesek. A roadshow hagyományosan az ország fontosabb ipari centrumaiba is ellátogat, ahol egy-egy régió szakemberei kisebb idő- és költségráfordítással vehetnek részt az előadásokon és a kísérő kiállításon.

infoshow3

A 2016-17-es évad utazó rendezvénye már megjárta Budapestet, és mire cikkünk megjelenik, már a miskolci és veszprémi esemény is megtörténik. Akik lemaradtak a korábbi lehetőségekről, még jelentkezhetnek a roadshow március 7-én Kecskeméten és 21-én Zalaegerszegen megrendezendő utolsó állomásaira.


www.infoshow.hu

Még több InfoShow