Skip to main content

Idén újra TECHference – az ipar meghatározó konferenciája!

Megjelent: 2023. október 12.

TECHference lidElindult a TECHference ipari konferencia és kiállítás jelentkezési időszaka, és most még kedvezményes áron lehet szakmai jegyhez jutni. Ezzel egy időben megjelent az előzetes program is, amiből kiderül, hogy fókuszában idén a gyártást találjuk, ezen belül fontos kérdésekkel és lehetőségekkel a mesterséges intelligencia, a fenntarthatóság, valamint a kiberbiztonság kapcsán.

 

A kétnapos eseményen olyan előadók lépnek pódiumra, vagy ülnek össze panelbeszélgetésre, mint Bod Péter Ákos (egyetemi tanár, korábbi jegybankelnök), Kiss Zoltán (Endrich Bauelemente), Belovai Beáta (ITware) és Bóna Péter (Com-Forth Ipari Informatika), Nadj István (CAD-Terv Csoport), Kocsis Tamás (Alverad), Kovács Norbert (GrECo), valamint Molnár Zsolt (graphIT) és Seres Tamás (Hays).

 


A kétnapos programnak ezúttal az inárcsi Flow Hotel**** ad otthont.

 

TECHference konferencia 2

 

Néhány előadó és téma az idei programból:

 • Bod Péter Ákos – egyetemi tanár, korábbi kereskedelmi és ipari miniszter, illetve jegybankelnök: Gazdaságpolitika-barkácsolás nagykalapáccsal – a mikronok és molekulák éveiben
 • Molnár Zsolt – vezető konzultáns, graphIT Kft.: Mesterséges intelligencia a digitális gyártásban
 • Belovai Beáta – Senior IT Sales Manager, ITware Kft.: AI – magyar szakértelem, japán precizitás – valós, nemzetközi példán keresztül
 • Bóna Péter – ügyvezető, Com-Forth Ipari Informatikai Kft.: Amiről nem beszélünk az ipar 4.0 kapcsán
 • Nadj István – ügyvezető, CAD-Terv Csoport: A Red Dot-díjas termékfejlesztés sikerkritériumai
 • Kocsis Tamás – ICS/OT security expert, Alverad Technology Focus: Mission possible – ipari kibervédelem megvalósítása a gyakorlatban

 

TECHference konferencia 3

 

TECHference konferencia 4

 

A kerekasztal-beszélgetések várható témái:

 • 3D nyomtatás és modellezés
 • Vezetői fórum
 • Fém- és szerszámipari aktualitások
 • Kiberbiztonság
 • Fenntarthatóság a gyártásban

 

TECHference konferencia 5

 

Az előadások és panelbeszélgetések listája folyamatosan bővül, így érdemes követni a TECHference weboldalát, illetve Facebook és LinkedIn oldalát is. Az Early Bird belépők igénylése már megkezdődött: ahogy eddig, idén is lehetőség lesz egynapos szakmai jegy vásárlására is, de a kétnapos kedvezményes jegyhez szállás és gálavacsora-részvétel is jár.
Az eseményen 2022-ben több mint 300 ipari és üzleti résztvevő nyújtott egymásnak kezet és vett részt a szakértők előadásain, a kerekasztal-beszélgetéseken és élt a networking lehetőségével.
A TECHference egyedülállósága abban rejlik, hogy kifejezetten olyan iparági szereplőket hoz össze, akik valóban egymás partnerei lehetnek.

Ismerd meg a legfrissebb ipari trendeket és következő ügyfeleidet az inárcsi Flow Hotelben, november 23-24-én!

 

TECHference Ipari Konferencia
www.techference.hu

 

#5b2d85