Skip to main content

HTML-ismeretek nélkül is dolgozhat az Eaton Galileo 10.2 alkalmazással

Megjelent: 2018. május 09.

Eaton Galileo 10Az Eaton Galileo vizualizációs szoftverének – számos, közvetlenül a gépipar igényeire szabott funkcióval rendelkező – legújabb verziója az XV100, XV300 és XP500 érintőképernyőket használók számára nyújt támogatást a gépek és rendszerek programozásában, működtetésében, felügyeletében és vezérlésében. 

 

 

A 10.2 verzió teljeskörűen integrálja a webes funkciókat, így a gépek megjelenítése és felügyelete a helyi monitor mellett már mobil eszközökről és személyi számítógépről is megoldott. A Galileo teljes HTML5 funkcionalitást biztosít, és kompatibilis az ismertebb böngészőkkel – mint pl. a Chrome, a Firefox és a Safari. A gépgyártók így HTML5-ismeretek nélkül is részletes vizualizációkat hozhatnak létre egy kattintással, közvetlenül az interneten. A rendszer biztonságát SSL titkosítás biztosítja a webes használat alatt.

 

Eaton Galileo 10

 

Egy végfelhasználói felülethez egyszerre öt felhasználó férhet hozzá a többfelhasználós funkcióval. Az IsWeb rendszercímke megmutatja, hogy folyamatban van-e webes hozzáférés, amit a Galileo naplóz is. A webes és a standard vizualizáció kombinálható, ezért gép- és felhasználóspecifikus profilok is létrehozhatók. A gépgyártó saját profilt kreálhat a karbantartó személyzet számára a karbantartás és felügyelet elemeivel, a felhasználói profil mindennapi folyamatait szem előtt tartva. A felhasználóbarát működési koncepciót bővítik az automatikus objektumfelismerés, az intelligens drag-and-drop, a továbbfejlesztett konténerfunkciók és a stílusok, illetve az új tag-table eszköz. Ez utóbbi a releváns objektumokat és változókat és azok tulajdonságait jeleníti meg jól áttekinthető táblázatban, lehetővé téve, hogy a felhasználók azonnal felismerjék az eltéréseket, és tetszőleges számú elemet frissíthessenek és cserélhessenek közvetlenül, az egyes adatkészletek egyenkénti lekérése és módosítása nélkül. A projektmérnökök munkáját egy videolejátszó, webkamera-csatlakoztatási lehetőség, valamint az SVG- és az animált GIF-fájlok támogatása segíti. A Galileo 10.2 új funkciói elérhetők az XV300 és XP500 érintőképernyőkkel dolgozó gép- és berendezésgyártók számára, az előző verziókat használók ingyenesen frissíthetik eszközeiket és projektjeiket, mivel a verziók felfelé teljeskörűen kompatibilisek.

 

Eaton Industries Kft., Electrical Sector

1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14, Krisztina Palace, 2. emelet, 

Tel.: +36 1 499 9132  

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.eaton.hu

 

Még több Eaton