Skip to main content

Gigabit sebességű adatátvitel

Megjelent: 2022. november 04.

Murrelektronik lidA gépek és rendszerek egyre többet kommunikálnak egymással, és a hálózatok az adatfolyamok fő ütőereként funkcionálnak. A digitalizálás sikere ezért csak nagy teljesítményű és megbízható hálózati technológiával lehetséges.

 

 

 

A switchek központi feladatokat látnak el a hálózatokban: intelligens komponensekként a bejövő adatokat beolvassák és továbbítják a megfelelő vevőkészülékkel rendelkező portra. A gigabites változatok lehetővé teszik a különösen nagy adatátviteli teljesítményű résztvevők rövid időn belüli integrálását.

 

Murrelektronik Xelity Gigabit Family

A Murrelektronik Xelity gigabites switch-családja

 

 

Xelity menedzselt IP20 gigabites switchek –
Intelligens hálózatépítés

A Murrelektronik Xelity menedzselt IP20 switchek lehetővé teszik az Ethernet eszközök számára, hogy hálózati kapcsolatokon keresztül kommunikáljanak egymással. Lehetőséget biztosítanak a hálózatnak különböző topológiák, például csillag- vagy fatopológia kialakítására. A switchek emellett más feladatokat is ellátnak, például hibaelemzést vagy hálózati diagnózist. Optimalizálják az adatátvitelt és biztosítják az ellenőrzést a hálózaton belül, például távoli hozzáférésen keresztül.
A switchben lévő ProfiNet kapcsolat és a GSDML fájlon keresztül történő integráció egy konfigurációs eszközzel, például a TIA Portállal leegyszerűsíti a telepítést. A legmodernebb gigabites technológiával felszerelt hálózat a nagyobb adatmennyiségek ellen is biztosítva van a jövőre nézve. A switchek az automatizálás nyílt ipari Ethernet-szabványával, a ProfiNet-tel vagy anélkül is kaphatók. A Profinet a TCP/IP-t és az informatikai szabványokat használja, és így lehetővé teszi a terepibusz-rendszerek integrálását.

 

Xelity nem menedzselt IP20 gigabites switchek –
Adatözön

A Murrelektronik nem menedzselt gigabites switchei a hálózatok adatelosztói, és megbízhatóan lefedik az alapvető funkciókat. A hálózatban lévő eszközöket összekapcsolják egymással, és az adatokat csomagként hatékonyan továbbítják. Mindeközben a gigabites adatátviteli sebességgel tűnnek ki.
A Murrelektronik Xelity IP20 nem menedzselt switchei tökéletesek a kapcsolószekrényben való használatra – helyszűkében is. Robusztus műanyag házzal, 150 mm-nél kisebb magasságú, karcsú kialakítással és kalapsínrögzítéssel rendelkeznek.

 

Murrelektronik Kft.
9024 Győr, Práter utca 9.
Tel.: +36 96 900 125
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.murrelektronik.hu