Skip to main content

Eplan Virtuális Kiállítás 2019. május 21-én

Megjelent: 2019. május 15.

eplan virtual fair 2019 lidA digitalizálást helyezi a középpontba az Eplan a soron következő „internetes kiállításán”, amely május 21-én kerül megrendezésre. Az Eplan Virtuális Kiállítás tizenhat órányi élő programja a világ minden fontos időzónáját lefedi. A nap átfogó programtervezetének előadások, élő bemutatók és menedzsment megbeszélések is szerves részét képezik. A rendezvény célja, hogy elősegítse a szaktudás és a tapasztalat közvetlen cseréjét a világ több mint hetven országában.

 

Néhány héttel a Hannover Messe után nyit az Eplan Virtuális Kiállítás. Az idei új „Interaktív” mottóval egyetemben az egész rendezvényt újragondolták, hogy jobban visszatükrözze annak célkitűzéseit. A virtuális rendezvény másik újítása a meghosszabbított élő program: 6 és 22 óra között (CEST) összesen tizenhat órányi műsor, bemutató és megbeszélés várja az érdeklődőket. Európa, Ázsia és Észak-Amerika számos országa élőben vesz részt a rendezvényen és nemzeti pavilonokat is létrehoz, ahol az ügyfelek és a résztvevők megismerhetik a helyi piacokra vonatkozó információkat.

 

eplan virtual fair 2019

 

Információ mindenkinek – a menedzsertől a felhasználóig

Az angol nyelvű előadások az Eplan stratégiájáról, a termékinnovációkról és a jövőbeli trendekről – például a felhőtechnológiákról – szólnak majd, természetesen globális koncepciók alapján. A menedzsmentszinten rendezett panelmegbeszélés a negyedik Eplan Virtuális Kiállítás egyik kiemelkedő pontjának tekinthető. Az „Integrált Értéklánc” bemutatása az Eplan partnercégének számító Rittallal közösen történik. A résztvevők itt élő vitákkal fűszerezett, izgalmas előadásokra számíthatnak a felhőmegoldások témakörében. Az ügyfelek és a leendő ügyfelek is profitálhatnak a tapasztalat és a szaktudás közvetlen cseréjéből. A csevegési funkción keresztül minden résztvevő kapcsolatba léphet másokkal és saját anyanyelvén kaphat támogatást.

 

A virtuális kiállítás iránt érdeklődők mostantól ingyenesen regisztrálhatnak a www.eplan.de/virtualfair internetes oldalon.

 

EPLAN Software & Service GmbH Fióktelep
2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 1.
Tel.: +36 23 420 735
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.eplan.hu

 

Még több EPLAN