Skip to main content

EPLAN projekt a felhőben: ePULSE

Megjelent: 2019. október 09.

eplan lidAz EPLAN innovatív felhőalapú szolgáltatása, az EPLAN ePULSE hatékonyan támogatja a szabványosított gyártási adatok és munkafolyamatok kialakítását. A felhő – mint a releváns tervezési adatok cseréjének központi helye – bárhonnan elérhető, ennek köszönhetően a felhasználók kiváló minőségű digitális adatokhoz juthatnak hozzá gyorsan és rendkívül egyszerűen. Az EPLAN ePULSE ezzel lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy hosszú távon is fenntartsák versenyképességüket.

 

Az EPLAN ePULSE nyílt kialakítása a jövőbeni tervek szerint került kialakításra, tehát biztosítja a különböző adatformátumokhoz való hozzáférést és a többi szolgáltatók rendszereihez való kapcsolódást. Az EPLAN ePULSE-ban tárolt projektadatok mind a gyártás rendszerleírása, mind a digitális ikerpárhoz szükséges dokumentáció szempontjából relevánsak az automatizálási igényekhez. Lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy 100%-ban digitális adatokra támaszkodjanak.

 

Eplan eView

Az EPLAN eView folyamatos, konzisztens és a változásokat állandóan nyomon követő munkafolyamatot biztosít a tervezés és a későbbi folyamatok között, mint például a gyártás és a karbantartás. A projektadatok mindig rendelkezésre állnak a felhőben

 

Az EPLAN ePULSE felhőalapú rendszer termékei

EPLAN eView – segítségével az EPLAN projektek közvetlenül elérhetők a felhőben, ezáltal a projektadatok bármikor, bárhonnan megtekinthetők. Egy, a változásokat állandóan nyomon követő funkció lehetővé teszi, hogy az üzemben vagy a karbantartásban a változásokra vonatkozó javaslatok bekerülhessenek a tervekbe.
EPLAN Data Portál – webalapú hozzáférést kínál a számos alkatrészgyártót tartalmazó kiváló minőségű termékkatalógushoz. Minden, az EPLAN Platformban szereplő alkalmazás része egyenlő hozzáféréssel érhető el a webes szolgáltatás. Az alkatrészeknek az EPLAN-dokumentációba történő egyszerű „drag-and-drop” átvitele csökkenti a tervezésre fordított időt és javítja a berendezések, illetve a komplett üzem dokumentációjának minőségét.

 

eplan 1

„Az EPLAN ePULSE a végfelhasználók, a gép- és a berendezésgyártók, valamint az alkatrész-beszállítók közötti kapcsolatot teremti meg az ellátási láncban” – Sebastian Seitz, az EPLAN és a Cideon igazgatótanácsának elnöke.


EPLAN Cogineer – segítségével közvetlenül a böngészőből, mindössze néhány kattintással generálhatók kapcsolási rajzok a sablonkönyvtárból. Az EPLAN Cogineer Advanced verzió további funkciókat is kínál, ilyen például a konfigurációs változók és az értékkészletek importálása, valamint az alfunkciók egyszerű újrafelhasználása, amelyek könnyebbé teszik a modellek létrehozását.

 

EPLAN Software & Service

Az EPLAN szoftvermegoldásokat és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat kínál az elektromos tervezés, az automatizálás és a mechatronika területén. A cég a világ egyik vezető tervezői szoftvermegoldását fejlesztette ki a gép- és kapcsolószekrény-gyártók számára. Az EPLAN ideális partner a kihívást jelentő mérnöki folyamatok leegyszerűsítésére.
Az ERP és PLM/PDM rendszerekhez fejlesztett sztenderd, illetve testreszabott interfészek biztosítják az adatkonzisztenciát a teljes értéklánc mentén. Az EPLAN megoldásokkal végzett munka korlátok nélküli kommunikációt biztosít minden részleg számára. Legyen szó akár kis-, akár nagyvállalatról, az ügyfelek hatékonyabban aknázhatják ki saját kompetenciáikat. A tervezésben és gyártásban az automatizálást és integrációt előmozdító EPLAN együtt kíván növekedni az ügyfeleivel és partnereivel. Globális vállalatként az EPLAN világszerte több mint 55 000 ügyfelet támogat a „Hatékony tervezést” mottó alapján.

 

eplan 2

 

Az EPLAN-ról

Az 1984-ben alapított EPLAN a Friedhelm Loh Group tagja, amely világszerte 18 gyáregységgel és 80 nemzetközi leányvállalattal rendelkezik. A cégcsoport 12 000 alkalmazottat foglalkoztat és 2018-ban árbevétele elérte a 2,6 Mrd. eurót.
A családi tulajdonban lévő vállalat 2019-ben sorozatban tizenegyedik alkalommal nyerte el a „Legjobb német munkahelynek” járó elismerést. A Deutschland Test and Focus Money tanulmány alapján a Friedhelm Loh Group a „Legjobb szakoktatónak” járó elismerést is megkapta.

 

További információkért keresse fel a www.eplan.de és www.friedhelm-loh-group.com  oldalakat.

 

EPLAN Software & Service GmbH Fióktelep
2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 1.
Tel.: +36 23 420 735
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.EPLAN.hu

 

még több EPLAN