Skip to main content

Eplan & Cideon Virtuális Kiállítás március 21-én

Megjelent: 2017. február 09.

virtualfairA tavalyi év új online kiállítási koncepciójának sikeres debütálása után az Eplan logikus lépésre szánta el magát. Partnercégével, a Cideonnal karöltve a hatékony termékfejlesztés szakértői március 21-én megrendezik a második Virtuális Kiállítást. Az ügyfelek és más érdeklődők közelről és személyesen tapasztalhatják meg egy ipari szakkiállítás semmihez sem fogható hangulatát: a szoftverbemutatók – csakúgy, mint az előadások – élőben zajlanak. Mindehhez azonban nem szükséges szállást és repülőjegyet foglalnia: csak regisztráljon, jelentkezzen be a virtuális termékfejlesztés standján, és máris online vehet részt a beszélgetésekben a világ minden tájáról „érkezett” szakértőkkel.

 

Az Eplan & Cideon Virtuális Kiállításának digitális kapui 2017. március 21-én nyílnak meg ismét a világ minden részéről érkező ügyfelek és érdeklődők előtt. Közép-európai idő szerint 8 és 20 óra között a világ minden időzónájában élő érdeklődők a virtuális kiállítás több mint 12 órányi élő programjára kapcsolódhatnak be számítógépeikről, okostelefonjaikról és tabletjeikről. Az Eplan és a Cideon szakembereit az ügyfelek saját íróasztalukról érhetik el. A szakértői csapat készen áll az élő chatre és minden fontos kérdést az ügyfél anyanyelvén válaszolnak meg. A „virtuális kiállítás” idő- és költségtakarékos alternatíva, különösen a távolabb élő felhasználók számára. A globális ismeret átadásában és eszmecserében tehát mindenki egyenlő eséllyel vehet részt.

Innovációk, trendek és még sok minden más…

A Virtuális Kiállítás hangulatában és felépítésében egy igazi kiállítást tükröz: miután belépünk az előcsarnokba, a különböző témakörökhöz virtuális utak vezetnek A kiállítás lelke az előadóterem, ahol a résztvevők bekapcsolódhatnak az élő előadásokba. Egy másik virtuális térben valódi szoftvertermékek WebEx bemutatói zajlanak majd, melyekre a résztvevők is rácsatlakozhatnak. A legfontosabb előadások közé tartoznak majd a vállalati stratégiákat bemutató „események”: az új Eplan Cogineer,a House of Mechatronics – a Syngineer kommunikációs és információs platformmal –, valamint a kapcsolószekrény-tervezés megoldásai. Ezen kívül szó esik majd az ERP/PDM integrációról és az új Eplan Data Portal funkciókról is.

 

virtualfair

Az Eplan és partnercége, a Cideon második, március 21-én sorra kerülő virtuális kiállításának mottója: „Fedezze fel a hatékony termékfejlesztést”


A rendezvény időtakarékos platform a hatékony eszmecseréhez és nem pusztán a felhasználók és a középvezetők számára. Az esemény az Eplan partnerei számára is érdekes helyszín lesz a kapcsolati tőke építéséhez. Számos gyártó képviselteti majd magát a Virtuális Kiállításon. Az előcsarnokban a látogatók online chat révén léphetnek majd kapcsolatba egymással, ami páratlan lehetőség arra, hogy a világ minden tájáról származó felhasználók interaktív kommunikációt folytassanak.
Élő részvétel, kommunikáció a világ legelismertebb szakembereivel és egy szakkiállítás hamisítatlan hangulata: mindez a Virtuális Kiállítás, amelyre szeretettel meghívunk minden érdeklődőt. A regisztráció február 21-én indul. További információ: www.eplan.de/virtual-fair, www.cideon.com/virtual-fair

 

EPLAN Software & Service GmbH Fióktelep
2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 1.
Tel.: +36 23 420 735
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.eplan.hu