Skip to main content

Electrosub – válaszok és megoldások az ipar kihívásaira

Megjelent: 2023. április 12.

electrosub lidVersenyképes vállalkozás fenntartásához, működéséhez, fejlődéséhez az Ipar 4.0 technológiák széles körű alkalmazására van szükség. Az Electrosub üzleti és egyben szakmai fórumot kínál az innovatív technológiák, eszközök, szolgáltatások, rendszerek bemutatkozásához. Az eseményt jelentős szakmai szervezetek, intézmények támogatják.

 

Még hónapok vannak hátra a Kiállítás és Konferencia nyitásáig, de több cég már most készül az eseményre, az érdeklődés folyamatos.

Az Endrich Bauelemente GmbH, az Electrosub törzskiállítója és gyémánt szponzora, számos újdonsággal jelenik meg. Kínálatában a hagyományos készülékek „okosítása” az IoT bevonásával – „We make your device Smart”; a környezetvédelmi célú IoT fejlesztések sorában az EuroLighting testvércéggel közösen kifejlesztett városi levegőminőség-ellenőrző állomás – „We take care about the Environment”, valamint a szenzorokkal környezeti paramétereket érzékelni és az adatokat mobilhálózati technológia segítségével felhőbe juttatni képes rendszerek – „We make Your SBC IoT ready” szerepelnek.

 

electrosub 2


A Gestlabs, olasz cég már a 2021-es – a covid korlátok között megrendezett – eseményen is részt vett bronz szponzorként. A vállalat vezető szerepet tölt be az olasz elektronikai piacon a laboratóriumi szolgáltatások, a szoftverfejlesztés, designtervezés területén.
A Kora Bt. visszatérő kiállító, szintén bronz szponzorként mutatkozik be. A cég a multinacionális gyártócégek és kutatás-fejlesztési központok kulcsfontosságú beszállítója professzionális megoldást kínál csaknem minden méréstechnikai feladathoz. A kiállításon többek között egyik újdonságát, a Chroma 61815 regeneratív grid szimulátort mutatja be.
A lapzártáig bejelentkezett résztvevők között német, olasz, lengyel, román cégek is jelen vannak. Széles termékkínálatukban – a teljesség igénye nélkül – szerepelnek elektronikai, elektromechanikai, automatikai gyártás és fejlesztés termékei, egyedi kialakítású műszerházak, fóliabillentyűzet, elektromos sugárzóelemek, hűtő-fűtő szellőztetők, könnyen kezelhető és programozható innovációs kollaboratív robotok számos alkalmazási területhez, komplett automatizált berendezések tervezése és gyártása, emellett karbantartás, rendszerintegráció stb.

 

electrosub 1


Éljen Ön is az Electrosub nyújtotta lehetőséggel, mutassa be Ön is kínálatát több száz szakembernek, akik 80%-a első számú döntéshozó vagy részt vesz cége döntéseiben.
A csatlakozás kiállítóként vagy szponzorként lehetséges, a szponzorok egyben kiállítók is. Április 30-ig kedvezményes részvételi feltételek vannak érvényben.

 

www.electrosub.com

 

#edc520