Skip to main content

ELECTROSUB – Nice to Connect You

Megjelent: 2021. május 10.

electrosub lidAz idén szeptember 28-30. közötti időszakban immár 3. alkalommal kerül megrendezésre az ELECTROSUB Konferencia és Kiállítás, ami minden bizonnyal az elsők között teszi majd lehetővé a piaci szereplők számára a rég várt személyes találkozásokat. Az elektronikai iparra fókuszáló üzleti és szakmai fórum reagál a piac ki­hívásaira. Az esemény az Ipar 4.0 jegyében zajlik, az alapprofilhoz új témacsoportok – digitális transzformáció, mesterséges intelligencia, IoT megoldások is csatlakoznak.

 

 

 


A jelentkezések beindultak, az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH eddig mindkét korábbi eseményen részt vett, 2021-ben ismét arany szponzorként lesz jelen. Új partnerként csatlakozott, szintén arany szponzori státuszban az M2Mcom Kft. és a SIMCom. Lapzártáig kiállítóként regisztrált többek között a Prodosoft Kft., a Riel Elektronikai Kft., a Gémosz Kft., az e-Com Informatikai Zrt., az Eurosolid Zrt., a Z Elektronika Kft.
A cégek részvételi döntését segíti, hogy a szervezők a jelenlegi helyzethez teljes mértékben alkalmazkodó, rugalmas pénzügyi és részvételi kondíciókat ajánlanak. Ennek megfelelően a jelentkezés semmilyen pénzügyi kockázatot nem jelent. 2021. június 30-ig csak a regisztrációs díj esedékes, és amennyiben a rendezvény fizikai megrendezése nem tudna megvalósulni, minden befizetett díj teljes összegben visszatérítésre kerül.
A megjelenés megszervezése sem igényel sok energiát, a csomagajánlatok igénybevételével a kiállítók kulcsra kész standot kapnak, amelynek köszönhetően a szervezés helyett koncentrálhatnak standjuk tartalmára, üzleti ajánlataik előkészítésére.

 

electrosub


A részvétel helydíjjal, standdal, full szervizzel már nettó 390 e Ft-tól lehetséges.

Bővebb információk a honlapon olvashatók: https://electrosub.com/reszveteli-feltetelek/

Bár a jelen körülmények még nem optimálisak, de az oltások nagy ütemben haladnak, folyamatosan nő az átoltottság, ezért az őszi nyitásra bizakodással tekinthetünk. A gazdaság újraindítását számos kedvező vagy akár vissza nem térítendő támogatás is segíti majd, aminek felhasználására és lehívására az ELECTROSUB-on való részvétel is kitűnő lehetőség lehet. A kiállítók személyes tárgyalások és érvelések mellett mutathatják be kínálatukat.
Nincs idő a kivárásra, aki hamarabb tud potenciális vevőivel találkozni, az lesz a folyamat nyertese.


A rendezvény szlogenje – szakemberek és megoldások szemtől szembe – még soha nem volt ennyire aktuális. A piaci szereplők nagyon várják már a személyes találkozásokat. Aki szeretne a gazdaság újra nyitásának aktív részese lenni és kínálatával abból nem kimaradni, annak jó oka van az ELECTROSUB Konferencia és Kiállítás rendezvényéhez csatlakozni.


www.electrosub.com