Skip to main content

Electrosub – minden, ami számít

Megjelent: 2023. szeptember 11.

electrosub lidAki október 11-12-én kilátogat a Lurdy Házba az Electrosub Konferencia és Kiállításra mind szakmailag, mind üzletileg hasznos programot választ. Az Electrosubon bemutatkozó cégek termékei, szolgáltatásai és a konferencia programja számos megoldást kínálnak a hatékony működéshez és a fenntarthatósághoz. A szakmai témák mellett, a digitalizáció áll a középpontban, ami a cégek fejlődésének kikerülhetetlen útja. Ingyenes belépőért a honlapon lehet regisztrálni, a belépő a kiállítás megtekintésére és a konferenciaprogramra egyaránt érvényes.

 

Az Electrosubon több mint 40 kiállító mutatkozik be, a magyarok mellett lengyel, román, olasz, angol, német cégek is. Gazdag termékkínálatuk lefedi a kiállítás tematikáját, az elektronika, elektrotechnika, digitalizáció, AI, IoT, robottechnika, automatizálás témakörét.
A konferenciaprogram pedig különösen izgalmasnak, tartalmasnak és hasznosnak ígérkezik.
Az Electrosub konferenciájához kapcsolódnak az EDIH-ek által men­torált programok. (Az EDIH-ek/European Digital Innovation Hubs, olyan Europai Uniós szolgáltató szervezetek vagy konzorciumok, amelyek digitális transzformációban támogatják a vállalkozásokat.)
A Data-EDIH az adatvagyon-gazdálkodás, adatmenedzsment terén nyújt széles körű szakértelmet (szakértői tanácsadást, képzéseket) – október 11-én tartja programját. A program összeállításában közreműködik többek között az Electrosub szakmai partnere, a BME Ipar 4.0 Technológiai Központ. A DigitalTech EDIH konzorcium, aminek programját az IVSz szakemberei koordinálják, az üzletfejlesztéssel kapcsolatos kérdéseket és a kiberbiztonságot helyezi a középpontba. Választ kaphatunk olyan mindenkit érdeklő kérdésekre, miszerint hogyan fejleszthetjük vállalkozásunkat és növelhetjük annak kibervédelmét, hogy lehetünk nagyvállalatok beszállítója, hogyan szerezzünk tőkét a növekedéshez, hogyan váljunk innovatív vállalattá.
A szekció előadásait és kerekasztal-beszélgetéseit október 12-én hallgathatják meg az érdeklődők.
A digitalizáció témaköre mellett számos szakmai előadás is szerepel a konferenciaprogramban.

 

ESub konferencia Endrich stand

 

A teljesség igénye nélkül néhány kiragadott téma

Az Electrosub gyémánt szponzora, az Endrich Bauelemente, partnerével, a Pakole Szervízzel IoT technológiák, okos szenzorhálózatok kiépítéséről, azok széles körű alkalmazási lehetőségeiről tart előadást. Az FESTO előadása a mesterséges intelligencia megjelenéséről szól a gépgyártásban. Az Electrosub bronz szponzora, az olasz Gestslab cég témája a megbízható irányítás, a termék elvárt élettartamának és teljesítményének biztosításához szük­séges összes tevékenység meghatározása. A szintén bronz szponzor Kora Bt. az akkumulátorgyártás és az elektromos autózás ve­szélyeiről, annak szakszerű megelőző kezeléséről prezentál. A robotikaszekció nyitó előadását a digitális innovációs központ a DIH2 konzorcium szakembere tartja. A témák között szerepel még a 3D nyomtatás, ESD védelem, modern technológiák a termeléskövetésben, Ipar 4.0 stb.

 

Találkozzunk az Electrosubon október 11-12-én a Lurdy Házban!

Bővebb információ, a kiállítók listája és a részletes konferenciaprogram a honlapon: www.electrosub.com

 

#edc520