Skip to main content

Electrosub 2023 – megújuló koncepció

Megjelent: 2022. december 19.

electrosub lidSzakemberek és megoldások
szemtől szembe

Az Electrosub Konferencia és Kiállítás sikeres rendezésének alapja, hogy szervezőcsapata folyamatosan követi a piaci változásokat, a kiállítói és látogatói célcsoportok üzleti, valamint szakmai igényeit. Az esemény koncepcióját, tematikáját, programját ehhez igazítja. Az elkövetkező esemény is ezt a törekvést tükrözi.

 

Bővül a rendezvény profilja

A digitális technológiákat, Ipar 4.0, robotizációs és automatizációs megoldásokat a hatékonyságuk és termelékenységük szolgálatába állító vállalkozások minden gazdasági ágazatban versenyképesebbek. Az Electrosub célja, hogy ezt mind szélesebb körben tudatosítsa, ezért kiállítóként, szponzorként megszólítja azon cégeket, amelyek az Ipar4.0 jegyében innovatív technológiákat kínálnak.
Az Electrosub együttműködik szakmai partnerével, a BME Ipar 4.0 Technológiai Központtal, amely szemléletformáló, oktató és támogató tevékenységet folytat.
A rendezvény szakmai támogatóihoz csatlakozott a MAJOSZ, a Magyar Járműalkatrészgyártók Szövetsége, amely szervezet az autóelektronika, az e-mobilitás témakörök bemutatkozását szeretné elősegíteni az eseményen. További szakmai tömörülésekkel is napirenden van az együttműködés kialakítása.

 

electrosub1

 

Őszi rendezés – 2 napos nyitvatartás

Az eredetileg tavaszra tervezett esemény őszre helyeződik át, hogy kedvezőbb és optimálisabb környezetet biztosíthasson a kiállítói és látogatói körnek, emellett segíti a költséghatékony, koncentrált és intenzív üzleti jelenlétet.

 

Csomagajánlatok – a kínálat szélesedik

Az érdeklődők számos megjelenési forma közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet: a gyémánt szponzori státusztól az Eco standig. Részvételi lehetőség már 330 ezer Ft-tól.
A gyémánt fokozatú szponzorok sorát az Endrich Bauelemente GmbH már meg is nyitotta.
Bővebb információért és kapcsolatfelvételért látogassanak el a rendezvény honlapjára.

 

www.electrosub.com

 

#f9db03