Skip to main content

EcoStruxure for Industry

Megjelent: 2017. június 13.

coverMinden egyetlen architektúrában az ipari létesítmények hatékony menedzseléséhez a Schneider Electrictől


Az energetika ma már nem csupán az energia termeléséhez és továbbításához szükséges „vas” előállításával foglalkozik. A gazdaságos felhasználás teljes rálátást igényel az energiarendszerekre a termeléstől a felhasználásig, amelyhez az IIoT (Industrial Internet of Things) adja a kommunikációt. Az adatokat azonban nem elég összegyűjteni, értelmesen fel is kell használni. A rendszerszintű gondolkodást támogatja a Schneider Electric új, átfogó rendszerarchitektúrája.


A Schneider Electric új EcoStruxure™ for Industry megoldása minden eddiginél hatékonyabb működést biztosít az ipari szervezetek számára. Korábban nehéz volt kinyerni, integrálni és elemezni az egyes gyártási folyamatokra vonatkozó adatokat az olyan termelési tevékenységek során, ahol automatikusan, megszakítás nélkül zajlik a feldolgozás vagy a termelés. Az üzemek és gépek menedzselésére készített, ipari IoT- (IIoT) kompatibilis, nyílt és interoperábilis architektúra kiaknázza a vállalat újgenerációs, Wonderware™-alapú rendszerplatformjának előnyeit. Segítségével a Schneider Electric képes az edge és a felhőalapú számítástechnika összekapcsolására, így lehetővé teszi, hogy az adatelemzés által intelligensebbé tegyék az eszközöket és létesítményeket érintő folyamatokat.

A folyamatos és hibrid gyártási műveleteket alkalmazó ügyfelek számára a Schneider Electric IIoT-kompatibilis, időtálló megoldásai kiemelkedő, teljes körű működési hatékonyságot és dinamikusabb ellenőrzést kínálnak. A hasznos, új funkciókat tartalmazó System Platform 2017 mára több mint 100 ezer telephelyen működik világszerte, ökoszisztémája pedig 4000 rendszerintegrátorból és bevezető partnerből, illetve 160 ezer fejlesztőből áll.
Az EcoStruxure for Industry bemutatásával egy időben a Schneider Electric azt is bejelentette, hogy újabb területre terjeszti ki stratégiai együttműködését a Microsoft Corp. vállalattal. Ennek köszönhetően az ügyfelek mostantól több olyan felhőalapú alkalmazáshoz férhetnek hozzá az EcoStruxure architektúrából, amelyek kihasználják az Azure felhőplatform összes képességét, illetve az olyan újgenerációs lehetőségeket is, mint például a Mixed Reality, így magasabb szintre emelhetik a döntéshozatalt, a produktivitást és a hatékonyságot.

Grid ESX IC 1920x1012

Az EcoStruxure

Az EcoStruxure a Schneider Electric nyílt, interoperábilis, IoT-kompatibilis rendszerarchitektúrája, amely nagyobb biztonságot, megbízhatóságot, hatékonyságot és fenntarthatóságot biztosít az ügyfelek számára. A rendszert már több mint 450 ezer telephelyen helyezték üzembe, 9000 rendszerintegrátor támogatja, és több mint egymillió készüléket kapcsol össze.

EcoStruxure for Industry

A EcoStruxure for Industry a vállalat EcoStruxure architektúrájának ipari ügyfelek számára készített változata, amely a legátfogóbb energia-, automatizálási, illetve szoftveres portfóliónak számít az iparágban. Kész megoldáscsomagokat kínál a felhasználók számára: magában foglalja a piacvezető kapcsolódó termékeket, csúcstechnológiás vezérlőket, alkalmazásokat, elemző rendszereket és szolgáltatásokat egyaránt. Az ipari ügyfelek az integrált keretrendszer segítségével egyszerűsíthetik az egyre összetettebbé váló működtetési folyamatokat, optimalizálhatják az eszközöket, és gyorsabban alkalmazkodhatnak a változó üzleti feltételekhez.
Az EcoStruxure for Industry alapja a Wonderware rendszerre épülő System Platform 2017, amely egy, az ipari alkalmazások fejlesztői számára készült, rugalmas, méretezhető és nyílt szoftvercsomag. Naprakész funkciókat kínál az új és/vagy testre szabott alkalmazások készítéséhez, amelyekkel optimalizálhatók az ipari folyamatok és eszközök, illetve kihasználhatók a külső szoftvergyártó partnerek vagy a Schneider Electric által fejlesztett további alkalmazások előnyei. A nyílt fejlesztési környezet és az átjárható felület segítségével a felhasználók nagyobb rálátást nyerhetnek az ipari műveletekre.

További információ:

Az EcoStruxure for Industry rendszerről
A System Platform 2017-ről

 

Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.
1133 Budapest, Váci út 96-98.
Tel.: +36 1 382 2800
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.schneider-electric.hu

Még több Schneider Electric