Skip to main content

Early bird regisztráció a TECHference Ipari Konferenciára – már csak korlátozott ideig!

Megjelent: 2022. szeptember 27.

Techference lidVészesen közeledik a TECHference
ipari konferencia és kiállítás kedvezményes
early bird regisztrációjának vége!
A leginnovatívabb gyártók és a legmodernebb technológiai megoldások seregszemléje november 24-25-én lesz a Globall Hotel Telkiben. Van már jegyed?

 

 

Az év egyik legjobb ipari konferenciája ismét szakértők előadásaival és kerekasztal-beszélgetéseivel vár minden érdeklődőt, amelyekkel jövőálló vállalkozás fejleszthető. A szakmai program mellett persze az üzleté és a networkingé a főszerep, hiszen a szervezők olyan elegáns, mégis meghitt közegben fogadják a látogatókat, amiben a felek között húzódó legmélyebb szakadék is áthidalható.

 

Popup banner 640x360 2 

 
Az iparági szereplők és kiállítók a TECHference-en tényleg egymás partnereivé válnak: jól átlátható és bejárható kiállítótérben lehetnek egymás vendégei, kényelmes tárgyalókban és kis létszámú előadásokon találkozhatnak, négycsillagos szállodai kiszolgálás és impozáns wellnessrészleg segíthet a feltöltődésükben, hogy aztán az esti gálavacsorán már csak egymás tenyerébe kelljen csapni, majd koccintani a mindenki számára gyümölcsöző üzletre.
 
A TECHference iparágakon túlmutató konferencia és kiállítás, sőt, a maga nemében egyedi szakmai találkozó, ami személyes, közvetlen hangulatot teremt, hogy Te tényleg csak a szakmai tudásod bővítésére és elmélyítésére, üzletkötés során pedig a legjobb feltételekre koncentrálhass!
 
A TECHference célja, hogy alkalmat teremtsen az ipari és technológiai szereplők egymásra találásához! Ehhez olyan főszponzortól kap nélkülözhetetlen segítséget, mint az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH, Európa egyik vezető elektronikai alkatrész-disztribútora. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a komponenseknek a vevők telephelyén történő betervezésére és arra, hogy ebben a legjobb közreműködő partner legyen. Más alkatrész-disztribútorokkal ellentétben teljesen egyedi, hogy a beszállítóknál dolgozó villamosmérnök csapat szakértelme lehetőséget ad egyéni igényekre szabott high-tech megoldások és standard vagy egyedi kialakítású alkatrészek beszerzésére is.
A TECHference büszkén fogadja Telkiben gyémántfokozatú támogatója, a DMG MORI hazai képviseletét is. A japán vállalat itthon elsősorban CNC szerszámgépek fejlesztésével és gyártásával vált ismertté, de a tavalyi konferencián olyan ipari digitalizációs megoldásait mutatta be, mint a gyártásütemező ISTOS és a karbantartás-menedzselő WERKBLiQ szoftver.
 
Idén a TECHference aranyfokozatú partnerévé vált a korszerű és jövőbe mutató ipari informatikai hardvereket, szoftvereket, illetve szolgáltatásokat kínáló COM-FORTH, valamint a gépészet és termékfejlesztés, a prototípus- és sorozatgyártás szaktekintélyének számító CAD-Terv Cégcsoport is.
 
A konferencia olyan további szponzorokkal és kiállítókkal várja vendégeit, mint az ezüstfokozatú támogatóként megjelenő Photon Energy, a GrECo és a ProDSP Technologies, a bronzfokozatú partner PKN Defense & Industrial Kft., a Durable, a Kvint-R 3D Print Solutions, a Vulcan Automation,FreeDee Printing Solutions, a Mewa Textil-Management, vagy a tradAR Industrial Augmented Reality.

Együttműködő partnerek: Sign&Display Magazin, GreenEdge Reklámügynökség, MAJOSZ, Magyar Elektronika, ISO Fórum.
 
Ünnepeljük együtt az ipart és legyen a TECHference az igazodási pont a mai, extrém gyorsan változó üzleti és ipari világban!
 
Regisztráció: www.techference.hu