Skip to main content

Debütál az InnoElectro Nagydíj!

Megjelent: 2023. február 17.

InnoElektro lidInnoElectro 2023. március 28–30., Budapest

Március 28-án, a MOM Rendezvényközpontban ismét megnyitja kapuit az InnoElectro Kiállítás és Konferencia a találkozás lehetőségét kínálva kiállítóknak, előadóknak, látogatóknak az elektronikai ipar minden területéről.

 

 

A Magyarországi Elektronikai Társaság (MELT) rendezvénye a szakma széles körű részvételével és összefogásával valósul meg, amelyen több mint 50 kiállító vesz részt. A MELT az idei évben is gazdag programmal várja az érdeklődőket a három napos konferencián és a kísérőeseményeken!

 

InnoElektro 1

 

Ki a legjobb?

Az IPC International negyedik alkalommal szervez Magyarországon profiknak kézi forrasztási versenyt, amelynek győztesei pénzjutalomban részesülnek. Nemcsak szakembereket, de lelkes diákokat is várnak a szervezők: a MELT középiskolai diákok számára rendez forrasztási versenyt! Ismét bemutatkozik a kiállításon a XXVI. Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny első három helyezettje.
A versenyekre jelentkezni a www.innoelectro.com oldalon lehet, ahol a megmérettetés menetéről és időpontjairól részletes információval szolgálnak a szervezők.

 

InnoElektro 3

 

Díjazzuk az innovációt!

Az első alkalommal meghirdetett InnoElectro Nagydíjra a kiállítók egy-egy terméküket nevezhetik, amelyet valamilyen formában bemutatnak. Legyen az saját fejlesztésű, vagy akár forgalmazott eszköz, berendezés, vagy bármilyen termék, szoftver, szolgáltatás. A lényeg, hogy innovatív megoldású legyen, amely előre mutató módon segíti az elektronikai ipar valamelyik területét. A nagydíjat háromtagú szakmai zsűri ítéli oda, amelynek tagjai: Dr. Kazi Károly, a MELT elnöke, a BHE Bonn Hungary Kft. ügyvezetője; Dr. Ábrahám László, a SENSIRION Kft. vezetője, az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség elnöke és Dr. Pap László, professor emeritus, BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar.

 

InnoElektro 2

 

Hibrid B2B

A HEPA, a MELT és az Enterprise Europe Network szervezésében kerül megrendezésre az InnoElectrohoz kapcsolódó B2B üzelti találkozó online és személyes jelenléttel. A fórumhoz ingyenesen lehet csatlakozni, csupán előzetes regisztrációt igényel: https://innoelectro-2023-expo.b2match.io

 

InnoElektro 4

 

Látogasson el ön is 2023. március 28–30. között Budapesten a MOM Rendezvényközpontba, az InnoElectro Kiállítás és Konferenciára!

 

Regisztráljon honlapunkon:
www.innoelectro.com

 

#1aace3