Skip to main content

Célegyenesben az InnoElectro 2022

Megjelent: 2022. március 17.

inno lidInnováció a tervezésben,
innováció a gyártásban

Gazdag szakmai konferencia és program
várja az InnoElectro látogatóit 2022. március 29–31. között, Budapesten, a MOM Sportközpontban! Az előadók nem csupán a tervezés és a gyártástechnológia legújabb, innovatív megoldásait mutatják majd be, de az IoT, a repülőgép- és űripar, valamint a nagy teljesítményű számítógépek és a kvantuminformatika is kiemelt helyet foglal el a konferencia programjában. A szakmai kérdések mellett az iparágat érintő kihívások és lehetőségek is terítékre kerülnek: a chipgyártás és -ellátás nehézségei, valamint a jövő innovációs ökoszisztémája…

 

Innováció a tervezésben, innováció a gyártásban

A Magyarországi Elektronikai Társaság (MELT) rendezvénye a szakma széles részvételével és összefogásával valósul meg, amelyen több mint 50 kiállító vesz részt, és 50 előadás hangzik majd el a három nap alatt, két előadói helyszínen. Vendégország: Franciaország.

 

Computer support engineer installing processor

 

Március 29., kedd

  • 10.30–13.00 Innováció a gyártásban (1) szekció – földszinti színpad
  • 10.30–13.00 Konstrukció (1) szekció – emeleti előadó
  • 14.00–17.00 Innováció a gyártásban (2) szekció – földszinti színpad
  • 13.30–17.00 Konstrukció (2) szekció – emeleti előadó

 

Március 30., szerda

  • 10.00–12.30 Iparági, gazdasági trendek szekció – földszinti színpad (Birkner Zoltán az NKFIH elnöke az InnoElectro fővédnöke köszöntője, a XXV. Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny díjátadója)
  • 13.30–17.00 Innováció a gyártásban (3) szekció – földszinti színpad
  • 14.00–17.00 Nagy teljesítményű számítástechnika, kvantuminformatika szekció

 

Március 31., csütörtök

  • 10.00–13.00 Repülőgép- és űripar – földszinti színpad
  • 10.00–13.00 Internet of Things – emeleti előadó

A konferencia programja részletesen a rendezvény honlapján érhető el:

https://2022.innoelectro.com/hu/program

 

Ki a legjobb a legjobbak között?

Az IPC idén is a profiknak szervez forrasztási versenyt, amelyen a győztes 300 eurót vihet haza, de érdemes egy ugyanazon cégtől csapatban is indulni! Nemcsak szakembereket, hanem lelkes diákokat is várunk, hiszen a MELT középiskolai diákok számára is rendez forrasztási versenyt. A legügyesebb diák jutalma egy Ersa i-Con Pico forrasztóállomás. Részletes információk és nevezés a honlapon!

 

Találkozzon leendő ügyfeleivel!

A gazdag konferenciaprogram mellett személyes találkozóra is lehetőség nyílik nem csupán a rendezvény helyszínén, hanem az Enterprise Europe Network-nek, valamint a HEPÁ-nak köszönhetően hibrid formában is. A találkozón a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni itt tud:

https://innoelectro-expo-with-hybrid-b2b.b2match.io/

 

A MELT minden érdeklődőt vár a kiállításon és a konferencián március 29–31. között a MOM Sportközpontban, 9–17 óráig (csütörtökön 15 óráig). A belépés az előzetesen regisztrált látogatóknak ingyenes.
Részletes információkért kövesse a rendezvényig folyamatosan frissülő honlapunkat, valamint közösségi oldalainkat a Linkedin-en és a Facebookon.

 

www.innoelectro.com