Skip to main content

Beágyazott LTE/Celluláris szélessávú FPC antenna a Rutroniknál

Megjelent: 2021. február 22.

rutronik 1Az AVX Ethertronics LTE 1002289 típusú celluláris antenna flexibilis hordozóra épül, ezért ideális a rugalmas, gyors integrációhoz. Nagy teljesítményének és leválasztási tulajdonságainak köszönhetően az antenna jobb csatlakozási minőséget kínál. Az 1002289 típus a világszerte elterjedt összes LTE sávot támogatja.

 

 

Könnyű integrálhatóság és jobb csatlakozási jellemzők

A szabványos antennák használata a celluláris IoT alkalmazásokban kiküszöböli az egyedi megoldásokhoz kapcsolódó tervezési költségeket, és jelentősen csökkenti a piacra kerülési időt.
A 140 × 75 mm-es nyomtatott áramköri lapon mért átlagos hatásfok 70% körül van a SubGHz-es 698–960 MHz frekvenciákon. Az 1710–2690 MHz közép- és magas frekvenciatartományban a telepített helytől függően 60% körül mozog. A legjobb hatásfok az antennának a PCB hosszú végével merőleges állapotában érhető el. A sugárzási minta omni-direkcionális (minden irányú), tehát a legtöbb alkalmazásnál tökéletesen megfelel, és még mobil eszközöknél is magas vételminőséget garantál.
A belső antennasorozat különféle kábelhossz lehetőségeket kínál, és U.FL kompatibilis csatlakozóval rendelkezik. A mindössze 0,86 gramm és 53,6 × 25,1 × 0,2 mm méretű antenna többféle alkalmazásra alkalmas: orvosi és egészségügyi felhasználásokra, intelligens otthon és mérés, IoT és M2M esetén, az autóiparban, PoS használatakor, nyomon követésben, telematik-egységekben. Az LPWAN, az RPMA, valamint az LTE CAT-M az NB-IoT szintén támogatott.
Az AVX Ethertronics LTE celluláris antenna közvetlen rendelési lehetőségével kapcsolatos további információkért keresse fel a Rutronik e-kereskedelmi platformját a www.rutronik24.com címen.

 

rutronik

 

 

A Rutronikról

A Rutronik Elektronische Bauelemente GmbH az egyik vezető alkatrész-disztribútor Európában. A vállalat sikeres nemzetközi hálózattal és több mint 80 helyi irodával rendelkezik világszerte. A széles kínálattal rendelkező disztribútor félvezetőket, passzív és elektromechanikus alkatrészeket, fejlesztőeszközöket, kijelzőket és vezeték nélküli termékeket forgalmaz. A vállalat elsődleges célpiacai az autóipar, az orvoselektronikai, az ipari és háztartási készülékek, az energiaipar és a világítástechnika.
A RUTRONIK EMBEDDED, a RUTRONIK SMART, a RUTRONIK POWER és a RUTRONIK AUTOMOTIVE termékcsaládok speciális termékeket és szolgáltatásokat kínálnak az ügyfeleknek az adott alkalmazáshoz szabott csoportokban. Szakértői technikai támogatást nyújtanak a termékfejlesztéshez és -tervezéshez, egyedi logisztikai és ellátásilánc-menedzsment megoldásokkal, valamint átfogó szolgáltatásokkal.
A Helmut Rudel által a németországi Ispringenben 1973-ban alapított vállalat világszerte több mint 1800 embert foglalkoztat, és mintegy 1,08 milliárd euró árbevételt ért el a 2019-es pénzügyi évben. A rutronik24.com e-kereskedelmi platform a felhasználók számára egyetlen bejelentkezéssel hozzáférést biztosít az online katalógushoz, a beszerzési területhez és a termékváltozási értesítésekhez (PCN). Az online katalógus áttekintést nyújt az összes termékről, beleértve a részletes adatlapokat. A kiválasztást intelligens keresési funkciók könnyítik meg. A „mass quotation” link lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy alkatrészlistájukat felhasználják a kényelmes vásárláshoz. A beszerzési területen az ügyfelek gyors áttekintést kaphatnak a jelenlegi és korábbi megrendeléseikről, ajánlataikról, típuslistáikról, a biztonsági készlet szintjéről, szerződéseikről, szállítmánykészleteikről és azok nyomon követhetőségéről.
A jelenlegi katalógusok, beszerzési információk, PCN-ek és egyéb dokumentumok széles skálája letölthető.

 

 

Rutronik Magyarország Kft.
1117 Budapest, Alíz utca 1.
Tel.: +36 1 231 3349
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.