Skip to main content

Back2School – Digi-Key Electronics nyereményjáték

Megjelent: 2020. október 09.

prizes 2020 lidA Digi-Key Electronics, a globális elektronikai alkatrész-forgalmazó bejelentette, hogy elindította éves Back2School nyereményjátékát, lehetőséget adva diákoknak, hallgatóknak, hogy benyújthassák tervezési ötleteiket az InstaLab otthoni laboratóriumi készlet és sok más értékes díj elnyeréséhez.

 

 

Felkérjük a hallgatókat, hogy nyújtsanak be egy innovatív tervezési koncepciót a diákok életmódjának javításáról a Digi-Key weboldalán található elektronikus alkatrészek vagy termékek felhasználásával. Ha a megvalósított ötletekről és azok működéséről egy videót vagy fotót küld, akkor jogosulttá válhat az InstaLab otthoni laboratóriumi készlet elnyerésére a Nagydíj kategóriában. Két nagydíjas kerül kiválasztásra, tehát dupla esély adódik az InstaLab készlet megnyerésére.
A nyereményjátékba történő belépés egyszerű, a hallgatóknak csak az e-mail címüket és a nevüket kell megadniuk. A versenyre való nevezés a Digi-Key weboldalán található termékeken és alkatrészeken alapuló tervezési ötlet benyújtásával érvényes.
A nyereményjáték három szerencsés nyertese egy-egy 10 hüvelykes PiCade-et, vagy a SparkFun eszközkészletet kaphatja meg. Két szerencsés tervpályázati nyertes nyerheti meg a MikroE Videojáték-készletet vagy a Back-2-School Lab Kit-et. A fődíjak, amelyek a 2 elsőhelyezett pályázó jutalmát képezik, egy-egy InstaLab készlet, amely oszcilloszkópot, funkciógenerátort, tápegységet, digitális multimétert, 120 V-os forrasztóállomást, huzaleltávolítókat, Raspberry Pi kezdőkészletet és még sok mást tartalmaz.

 

prizes 2020 I 4

A 2020-as Digi-Key Back2School nyereményjáték szeptember 8. és november 12. között zajlik, a nyerteseket nem sokkal a november 12-i benyújtási határidő után hirdetik ki.

 

„Az otthoni mérnöki laboratórium, az InstaLab sok mérnökhallgató álma” – mondta YC Wang, a Digi-Key globális tudományos programjainak igazgatója. „Egy ilyen összeállítás rendkívül hasznos lehet ahhoz, hogy inspirálja egy következő termék vagy tervezési ötlet keletkezését, lehetőséget adva a hallgatónak arra, hogy gyors prototípus-készítést tudjon megvalósítani. A Digi-Key a nyereményjáték által lehetőséget ad a hallgatóknak arra, hogy teszteljék mérnöki képességeiket, hogy megnyerjék a felsorolt díjak egyikét, akár a fődíjat, miközben a jövőbeni újítók nagyobb közösségének is részeseivé válhatnak. "
„A Digi-Key elkötelezett amellett, hogy segítse a hallgatókat az egyetemi munkájukban, valamint sikerek elérésében a mai világunkban – mondta David Sandys, a Digi-Key műszaki marketing igazgatója. „Szeretnénk minden hallgatót értékes eszközökkel, termékekkel és erőforrásokkal ellátni, amelyek lehetővé teszik számukra a tanulást és az alkotást, általuk továbbfejleszthetik képességeiket és gazdagíthatják az egyetemen eltöltött idejüket.”
Ha szeretne benevezni a versenyre, és többet megtudni a nyereményekről, látogasson el a https://www.digikey.com/back2school oldalra, ahol megtalálhatók a Digi-Key Back2School nyereményjáték feltételei és szabályrendszere. Minden egyetemi vagy főiskolai, e-mail címmel rendelkező hallgatót szívesen látunk. A nyereményjáték 2020. szeptember 8-tól november 12-ig tart, a nyerteseket nem sokkal a november 12-i benyújtási határidő után hirdetik ki.

 

https://www.digikey.com/back2school