Skip to main content

Az ultrakompakt ipari PC-k családja Intel® Core™ i U processzort tartalmazó egységgel bővült

Megjelent: 2020. október 26.

Beckhoff lidBeckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC-je az Intel® Core™ i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kis méretű kivitelben. Mindezt a rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel® Core™ i U processzorok teszik lehetővé.

 

 

 

A mindössze 82 × 127 × 40 mm méretű, nagy számítási teljesítményű, ventilátor nélküli új, C6025 típusú ipari PC tökéletesen illeszkedik nemcsak a komoly igényeket támasztó, hanem a zöld, fenntartható informatikát megkövetelő vezérlési alkalmazásokhoz. Ezek az ipari PC-k a Core™ i processzorok képességeivel megegyező számítási teljesítményt nyújtó Intel® Core™ i U processzorokon alapulnak, utóbbiak azonban jelentősen kevesebbet fogyasztanak, mint a hasonló kategóriájú processzorok. A C6025 típusú ipari PC-ben használt nyolcadik generációs Intel® Core™ i U processzorok a PC-technológia fejlődésére jellemző másik előnnyel is rendelkeznek: nagyobb számítási teljesítményt nyújtanak azonos áron. Ezen új eszköznek köszönhetően a Beckhoff ipari alkalmazásokhoz tervezett és hosszú távon elérhető ipari PC-inek választéka ezáltal az ARM processzoroktól kezdve az Intel® Xeon® processzorokig terjedően öt teljesítményosztályt fed le, amivel maximálisan megvalósítható bármilyen számítási kapacitással kapcsolatos igény.
Az energiatakarékos Intel® Core™ i U processzorok, valamint az új ipari PC-k korszerű hűtési megoldása együtt, az egyik oldalra szerelt hűtőbordán keresztül teljesen passzív hőleadást tesz lehetővé. Az alumínium-cink ötvözetből készült házba szerelt C6025 ipari PC főbb jellemzői:

  • akár négy processzormag;

  • 4 GB DDR4 RAM (8 GB-ra bővíthető);

  • 40 GB M.2 SSD és 3D flash memória;

  • 1 db DisplayPort-csatlakozó;

  • 4 db USB 3.0 csatlakozó;

  • beépített Ethernet-vezérlő 3 db 100/1000Base-T csatlakozóval;

  • üzemi hőmérséklet-tartomány: 0–50 °C.

 

Beckhoff

A Beckhoff új, C6025 típusú ipari PC-je (középen) révén Intel® Core™ i-alapú, ventilátor nélküli eszközzel bővül a C60xx sorozatú, korszerű, kompakt és könnyen telepíthető ipari PC-k választéka

 

Az energiatakarékos, ultrakompakt C6025 típusú ipari PC a Beckhoff ipari PC-inek palettáján a középmezőnyben helyezkedik el az Intel Atom® processzorokat tartalmazó alapszintű és a nagy teljesítőképességű, Intel® Core™ i sorozatú processzorokkal szerelt eszközök között. A kibővített termékkínálattal a kompakt, ventilátor nélküli ipari PC-k iránti növekvő kereslet könnyebben lefedhető, valamint a rendkívül számításigényes alkalmazások is hatékonyabban támogathatók.

 

www.beckhoff.hu/c6025

 

BECKHOFF Automation Kft.
1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Tel.: + 36 1 501 99 40
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.beckhoff.hu

 

még több Beckhoff