Skip to main content

Az SB-Controls Kft. jubileumi rendezvényén jártunk

Megjelent: 2018. október 10.

lid2018. szeptember 21-én ünnepelte 25 éves fennállását – vevői, beszállító partnerei, korábbi és jelenlegi munkatársai körében – a hazai automatizálás egyik vezető szereplője, az SB-Controls Kft. A szép számban megjelent meghívottak megismerkedhettek a cég történetével, tevékenységével és az eddig elért sikereivel. 

 

 

A Sóskúti Ipar Parkban lévő telephelyen Opitzer Gábor, tulajdonos és ügyvezető rövid bevezetőjével kezdődött az ünnepség. Először is köszöntötte a megjelent vendégeket, kiemelve külföldről érkezett partnereit Enrico Fiechter (Sales Manager Saia-Burgess Controls) és Vaclav Matz (Honeywell Kelet-Európai érdékesítési vezető) urakat, valamint a legújabb, reményteljes kapcsolat, az ATIM cég képviselőit: Francis Raimbert vezérigazgató és Yan Manissadjan operatív igazgató urakat. Megemlékezett Wolfgang Benner úrról, aki elkezdte az Saia-Burgess kelet-európai rendszerének felépítését és már nem lehet közöttünk. Köszönetét fejezte ki Kiss Donát úrnak is, akitől sokat tanult a kezdeti időszakban.

 

20180921 111714 4883


Sóskút polgármestere, Kőnig Ferenc köszöntőjében büszkén mesélt a község határában 10-12 éve induló Ipari Park fejlődéséről, kiemelve azt a tényt, hogy sok magyar kis- és közepes méretű, komoly technikai tudású vállalat talált itt otthont. További sikereket kívánt minimum még 25 évre. Az ünnepség számos kellemes meglepetéssel szolgált, elsőként azzal, hogy a beszédek alatt a színpadon felsorakozott a Večernica Sóskúti Hagyományápoló néptánc csoport, hogy színvonalas műsorral kedveskedjen az SB-Controls Kft. dolgozóinak és vendégeinek – sóskúti Polka, erdélyi széki születésnapi köszöntő, egy Legényes és egy Páros tánc bemutatásával.

 

20180921 113356 4959

 

Az újabb meglepetést a Budaörsi Katapult Kamarakórus szolgáltatta színes, vidám, régi bordalokból és néhány modern, nagyszerű feldolgozásból álló dalműsorával. (Opitzer Gábort 15 éves ismeretség köti a kórushoz, illetve annak egyik tagjához, hiszen a veje.)
Enrico Fiechter köszöntőjében megemlítette az első sikereket, köztük a Kecskeméti Vízművet, a ferihegyi beruházást, de a kezdeti problémákat is, valamint az újabb technológia kihívásait. Dicsérte a cég nagyszerű piaci tevékenységét, szakértelmét és a magas szintű műszaki támogatást. „Az igazi kihívás egy cégnek a tiszta jövőkép, és ezzel az SB-Controls Kft. rendelkezik” – mondta Enrico Fiechter. Megköszönte a 25 éves együttműködést, amiről egy bizonyítványt is adott át. Egy kis játékos történet következett, amit Enrico Fiechter Opitzer Gáborral közösen adott elő az elmúlt 25 év hatalmas fejlődéséről.

 

20180921 121946 5032


Az első és rég-megbecsült partnerek közül köszöntőt mondott Kurdi Viktor, a BÁCSVÍZ Zrt. vezérigazgatója; Eiszrich László a Budapest Airport Műszaki Rendszerek osztályvezetője és Varga István a Manta Marketing ügyvezetője. A Sárvári Gyógyfürdő igazgatója késve érkezett, és így nem tudta elmondani a köszöntőjét, de késése megbocsátható, hiszen az esemény előtt vette át a fürdőnek járó az Év Széchenyi Vállalkozása pályázatának Fődíját.

 

20180921 123017 5061


Röviden bemutatkozott a legújabb partner, a szintén 25 éves francia ATIM cég is. Választékukban megtalálhatók RF Modulok, rádiómodemek, IoT, Sigfox és LoRaWAN megoldások.
A hivatalos program végén Opitzer Gábor bemutatta – kezdve az öt elsőként csatlakozott munkatárssal – a cégnél valaha is alkalmazott és jelenleg is ott dolgozó kollégákat. A már nem ott tevékenykedő, korábbi munkatársak jelenléte, a velük megőrzött jó kapcsolat azt is jól példázza, hogy a cég 25 éven keresztüli sikereihez a jó hangulat, a kollegiális légkör és nem utolsósorban a jó vezetés nagymértékben hozzájárult.

 

20180921 105241 4813

Kiváló helyszínnek bizonyult az SB-Controls Kft. területén felállított sátor.

 

20180921 114006 4980

 

Ehhez természetesen az is kellett, hogy a rendezők gondoskodjanak a nagyszerű időről. A jelen lévő több mint 100 vendégnek alkalma volt megtekinteni az SB-Controls Kft. tudását és termékeit magában foglaló intelligens épületét, amit a cég munkatársai mindig nagy és jogos büszkeséggel ismertetnek. Az oktatóteremben termékbemutatót és a termékekről videókat láthattunk, illetve kérhettünk rövid ismertetést.

 

20180921 125507 5111

 

Érdekes volt végignézni a cég 25 éves történetét átölelő prezentációt is, amit a tárgyalóteremben tekinthetett meg a szép számban megjelenő vendégsereg.

 

SB-Controls Kft.
2038 Sóskút, Ipari Park Hrsz. 3508/64.

Tel.: +36 23 501 170
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.sb-controls.hu

www.saia-pcd.com


webshop: sb-controls.unas.hu

 

Még több SB-Controls