Skip to main content

Az elektronikai ipar legjelentősebb hazai fóruma

Megjelent: 2018. szeptember 12.

2017 Electrosub2

Electrosub Konferencia és Kiállítás 2019
szakemberek és megoldások szemtől szembe
Budaörs, 2019. március 26–29.

Az elektronikai ipart célzó új üzleti és szakmai fórum, az Electrosub 2017-ben sikeresen debütált. A hiánypótló és valós igényekre épülő esemény már az első alkalommal bebizonyította létjogosultságát. A szervezők a kedvező fogadtatásra és tapasztalatokra alapozva 2019 márciusára ismét meghirdetik a fórumot, ami hasznos és hatékony üzleti és szakmai találkozó lehetőségét kínálja mindazon cégeknek, intézményeknek, szervezeteknek, amelyek elektronikai műszaki megoldásokon alapuló termékek előállításában érdekeltek, akár tervezőként, kutatóként, fejlesztőként, gyártóként, szolgáltatóként, oktatóként, kereskedőként, vagy bármi más módon, függetlenül a termékek végső felhasználási területétől. A 2019-es eseményre a jelentkezések már a nyár folyamán elkezdődtek. Szeptember 30-ig még kedvezményes részvételi feltételek vannak érvényben, amit sokan igyekeznek kihasználni. A szponzorok körében többek között ismét jelen lesz a Kurtz Ersa, a Viscom AG, a Messer Hungarogáz Kft., a Microsolder Kft., a D és Tsa. Bt., új szponzorként regisztrált a Rehm Thermal System GmbH. Az érdeklődés élénk, a jelentkezések folyamatosak. A részvételi dokumentáció a honlapon mindenki számára elérhető.

 

Új helyszín, új időpont!

A prognosztizálható növekedés kezelése érdekében az esemény új helyszínre, a Fusion Élmény és Szabadidőközpontba költözik, ami Budaörsön az M1-es autópálya mellett található. Az eredetileg is kiállítási célra épült központ minden tekintetben megfelel az elvárásoknak.
Az időpont is változik, őszről tavaszra vált, így egyrészt elkerüli a szakma nagy nemzetközi kiállításainak időpontjával történő ütközést, másrészt igazi évadnyitó eseménnyé válik.
A rendezvény koncepciója továbbra is két pillérre, a konferenciára és kiállításra épül, amelyek egymást jól kiegészítik és erősítik. A neves hazai és külföldi előadókat felvonultató konferencia aktuális szakmai kérdéseket tűz napirendre. A fő témacsoportok sorában szerepel többek között a magas minőségi követelményeket támasztó tömeggyártás, a konstrukciós kihívások, az autóelektronika fejlődése, tesztelés, szabványok, a drónok problematikája, az orvosi technológia és az elektronika kapcsolata stb., de a fórum a mérnökutánpótlás kérdéskörét is górcső alá veszi.
Az Electrosub 2019 célja, hogy élénkítse az üzleti tevékenységet, segítse a legújabb szakmai ismeretek megszerzését, a problémák feltárását és a megoldáskeresést. Az esemény válaszokat nyújt az ágazati kihívásokra és hatékonyan kívánja szolgálni az elektronikai ipar fejlődését.

Akár szponzor, kiállító, konferencia-résztvevő, vagy látogató, az Electrosubon Önt is várjuk!

 

Electrosub Szervezőbizottság
Electrosub Konferencia és Kiállítás
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.electrosub.hu