Skip to main content

„Az Automatizálás forradalmasítása” videósorozatot indít a Digi-Key

Megjelent: 2022. május 03.

DK lidA Digi-Key Electronics – amely az elektronikus alkatrészek és automatizálási termékek legnagyobb választékát kínálja a világon azonnali szállításra készen – ma elindította „Az automatizálás forradalmasítása” című új videósorozatát, amely a legmodernebb automatizálási és vezérlési technológiákat mutatja be.

 

 

Az Omron és a Siemens által szponzorált négyrészes videósorozat rávilágít arra, hogy a Digi-Key évente több mint 5,3 millió megrendelést dolgoz fel a világ vezető beszállítói által lehetővé tett hatékony és eredményes ellátási lánc segítségével, amely forradalmasítja az automatizálási és vezérlési megoldásokat, beleértve az érzékelőket, motorokat és vezérlőket, a robotikát, a csatlakozókat, az energiaellátást, az RFID-t és még sok mást.

 

DK RA image 24 03 22

A Digi-Key az Omronnal és a Siemensszel együtt kiadott egy négyrészes videósorozatot „Az automatizálás forradalmasítása” címmel

 

 

„Az automatizálási és vezérlőelemek nem valamik, amiket a Digi-Key széles körű termékportfóliójában kínál, hanem amiket minden nap használunk, hogy biztosítsuk a megrendelések gyors, biztonságos és hatékony teljesítését” – mondta Eric Wendt, a Digi-Key automatizálási igazgatója. – „Az automatizálás és az irányítás gyorsan növekvő piac, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy a globális ellátási láncok a hullámvölgyek idején is zökkenőmentesen működjenek, ezért örömmel osztunk meg ebben a videósorozatban többet arról, hogyan használja a Digi-Key ezt a technológiát.”
A sorozat első videója, a „Totally Integrated Automation” (teljesen integrált automatizálás) jelenleg a Digi-Key weboldalán érhető el. Az epizód a Siemens vezetőivel folytatott beszélgetéseket mutatja be a Totally Integrated Automation Portal (TIA Portal) építőköveiről, amelyek mostantól a Digi-Key ügyfelei számára is elérhetők.
A következő, „Robotika és gépek” című epizód azt mutatja be, hogy a Digi-Key hogyan használja az Omron és mások új robotikai technológiáit a feladatok automatizálásában a Digi-Key raktárában. A videó április elején jelent meg.
Április végén a „Készletgazdálkodás és válogatás” című harmadik epizód a Siemens termékeire összpontosít, amelyek lehetővé teszik a Digi-Key új létesítményének irányítását, amely az iparág egyik legnagyobb elektronikai katalógusát kezelő automatizálási megoldások központja.
A sorozat negyedik és egyben utolsó videója a „Hatékonyság és a munkavállalók biztonsága” címet viseli, és májusban kerül bemutatásra, kiemelve, hogy az Omron automatizálási megoldásai milyen sokféleképpen racionalizálják a rutinfeladatokat a munkavállalók biztonsága érdekében.
„Az automatizálás témája hosszú és nagy múltra tekint vissza, amely megnyitotta az utat a termelékenység és a rugalmasság növelése, ugyanakkor a felelősség csökkentése előtt a gyárban” – mondta Mark Binder, az Omron igazgatója. – „Mivel az innováció továbbra is arra ösztönzi a gyártókat, hogy még több folyamatot automatizáljanak, a megfelelő partner megléte kiemelkedő fontosságú az integrált, intelligens és interaktív megoldások biztosításában. Az Omron az automatizálási technológia vezetőjeként, a teljes gyártási folyamatot lefedő megoldásaival továbbra is elkötelezett amellett, hogy a rendszerintegrátorok és a gépgyártók számára lehetővé tegye, hogy reagáljanak a változó igényekre, miközben biztosítják a működési kiválóságot.”
„Az iparág jövője már itt van” – mondta Kurt Covine, a Siemens Digital Industries partnerértékesítési igazgatója. – „Az automatizálást a gyártás digitalizálása követi. A digitalizáció fontos versenyelőnyöket ígér a vállalkozások számára, például nagyobb rugalmasságot, minimális állásidőt és magasabb minőséget. Az erőforrásaink végesek, és mindannyiunknak többet kell tennünk kevesebből. A Digi-Key-vel való partnerség révén ügyfeleink hozzáférhetnek a Siemens legújabb automatizálási megoldásaihoz, hogy megfeleljenek ennek a kihívásnak, és megvalósíthassák a digitalizáció ígéretét.”

 

A videósorozat megtekintéséhez és annak megismeréséhez, hogy a Digi-Key hogyan forradalmasítja az automatizálás és vezérlés jövőjét, látogasson el a Digi-Key weboldalára.

 

Digi-Key Electronics
www.digikey.hu

Angol nyelvű kapcsolat
Arkadiusz Rataj

Sales Manager Central Eastern Europe & Turkey
Digi-Key Electronics Germany
Tel.: +48 696 307 330
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.