Skip to main content

A WAGO Hungária Kft. éves sajtótájékoztatója

Megjelent: 2019. április 09.

wago lid

A WAGO Hungária Kft., a csatlakozástechnikai és automatizálási megoldásairól ismert német WAGO Kontakttechnik GmbH magyarországi leányvállalata, ez év március 5-én sajtótájékoztatót tartott a budaörsi Holiday Inn Hotelben, ahol ismertette a cég 2018. évi eredményeit, sikereit.

 

 

 

Március elején tartotta meg a WAGO Hungária Kft. a hagyományos éves beszámolóját nagykereskedő és viszonteladó partnerei, valamint a műszaki sajtó képviselői előtt.
Elsőként Fodor Róbert ügyvezető a cég eredményeinek dinamikus növekedéséről számolt be, amelyet az előző évhez viszonyított 28%-os forgalomnövekedés is megerősít, ezzel a hazai értékesítés elérte a 2,9 milliárd Forintot.

 

wago3abra

 

Sikereik közé sorolható:

  • Az oktatási támogatás, a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai, illetve az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki karának;

  • a WINSTA (Wago installációs) kábelezési és csatlakozó rendszere iparági alaptechnológiává vált;

  • megújult a honlap, és megnyílt az e-shop a szerződött partnereik számára;

  • megjelenés és aktív jelenlét a közösségi médiában – youtube;

  • sikeres új termékbevezetések.

 

wago2abrajpg

 

Roderman József csatlakozástechnikai előadásában elsősorban az újdonságokról hallottunk – 221 sorozatú vezeték összekötő EX-tanúsítvánnyal, új TOPJOB®S sorkapocs működtetőkarral és nyomógombbal, DIN sínre rögzíthető dugaszolóaljzat – és természetesen a WINSTA-ról, az új épületvillamossági szereléstechnológiáról. A WINSTA a kórházak, középületek, irodaházak világításának és energiaelosztásának szereléstechnológiája forradalmasította a villamossági installációt.

 

wago4abra


A Plug and Play alapon működő technológia segítségével egyszerűbben, gyorsabban, kevesebb szakember igénybevételével kivitelezhető a szerelés. Videón is meggyőződhettünk a WINSTA technológia nagyszerűségéről. A WAGO WINSTA alkalmazása a hagyományos technológia helyett 14,5% összköltség- és 22% szerelésiidő-megtakarítást jelent.
Egyre jelentősebb szerepet játszik az épületautomatizálás a WAGO jelen és jövő életében, hiszen majdnem minden egyszerűbb és összetettebb épületautomatizálási feladatot el lehet végezni WAGO megoldásokkal. Buskó Gábor érdekes előadásában az új fejlesztések, sikeres termékek – Dali Master Modul, Lighting Management, érintőkijelzők – ismertetésén túl egy nagyon látványos bemutatót is láthattunk. Egy 750-8206 típusú kompakt PLC által vezérelt moduláris WAGO-I/O-SYSTEM-mel és további kiegészítőkkel felépített alkalmazással demonstrálták a WAGO képességeit az épületautomatizálás terén, és a távoli elérést – mobiltelefonos hívással, „Alexa” segítségével, hangvezérléssel.

 


A sajtótájékoztató a hagyományos díjkiosztó ünnepséggel zárult, ahol a WAGO az elmúlt évben kiemelkedő eredményt elérő partnereit jutalmazta.

Legnagyobb forgalom
Nagykereskedői kategória 2018:
1. Mentavill Kft.
2. Sonepar Magyarország Kft.
3. Mile Kft.


Legnagyobb forgalom
Viszonteladói kategória 2018:
1. Marchiol Kft.
2. Duoverzió Kft.
3. Elektro Profi Kft.

 

Az év automatizálási partnere a Bakony Elektronika Kft.

Az év interfészpartnere a Molker Elektro Kft.

Az év sorkapocspartnere a Király-Vill Kft.

Az év WINSTA-partnere a Villtek Kft.


WAGO Hungária Kft.
2040 Budaörs, Ipari Park, Gyár u. 2.
Tel.: +36 23 502 170
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.wago.hu

 

Még több WAGO