Skip to main content

A Rochester Electronics és a SkyHigh Memory Ltd. partnersége

Megjelent: 2023. október 04.

Rochester lidNewburyport, MA – 2023 Augusztus – A Rochester Electronics és a SkyHigh Memory megállapodást kötött a korábbi NAND technológiák folyamatos támogatására

 

 

 

A Rochester Electronics, LLC a SkyHigh Memory Ltd.-vel egyesítette erőit, hogy folyamatos ellátási forrást nyújtson az alacsony sűrűségű, korábbi NAND tárolási megoldásokhoz.
A Rochester Electronics és a SkyHigh Memory közötti együttműködés erőteljes. A Rochester Electronics a 100%-ban engedélyezett régi és az életciklusuk végén lévő (EOL) félvezető technológiákra összpontosít, míg a SkyHigh Memory az SLC és eMMC NAND tárolási megoldásokra specializálódott. Ezekkel az egyesített képességekkel igyekeznek támogatni az ügyfelek tárolási igényeit világszerte.

 

Rochestre SkyHigh partnerség 1


A meglévő kialakítású EOL mikroprocesszorokhoz továbbra is szükség lehet kis sűrűségű tárolókapacitásokra, amelyek tökéletesen illeszkednek a SkyHigh Memory SLC NAND termékeihez, amelyek 1 Gb-tól 8 Gb-ig és 4 GB eMMC-ig terjednek. Ezeket a memóriakapacitásokat a Rochester alapvető mikroprocesszor-alkatrészeinek életciklusa támogathatja. A Rochester Electronics processzorok széles portfóliójával rendelkezik, beleértve számos örökölt és EOL processzor folyamatos gyártását licenc, chip-bankok és chip-replikációk révén.
„A SkyHigh Memory-val kötött partnerségünk megerősíti a Rochester Electronics ügyfélbázisát és kínálatát a kisebb kapacitású NAND tárolási megoldások folyamatos ellátásával. A memória hosszú élettartamát az örökölt mikroprocesszor-technológia mellett érjük el.” – Paul Mason, a Rochester Electronics memóriatechnológiai globális igazgatója
„A Rochester Electronics erősségei a régebbi és EOL-eszközök kezelésében és támogatásában, különösen a mikroprocesszorok terén, összhangban vannak a SkyHigh Memory SLC NAND és eMMC tárolómegoldásaival. Együttműködéssel zökkenőmentes folytonosságot tudunk biztosítani ügyfeleinknek NAND tárolási igényeik kielégítésére.” – Alexander Stempfle, beszállítói fejlesztési igazgató, EMEA Rochester Electronics
„A Rochester Electronics-szal való erős partnerségre számítunk, hogy világszerte növelhessük ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásainkat.” – Yildirim Vural, értékesítési igazgató, Közép- és Kelet-Európa, SkyHigh Memory

 

Rochestre SkyHigh partnerség 2

 

A Rochester Electronics cégről

A Rochester Electronics a világ legnagyobb folyamatos félvezető ellátója – több mint 70 vezető félvezetőgyártó 100%-ban hivatalos disztribútora.
Eredeti gyártói készlet disztribútoraként a Rochester több mint 15 milliárd eszközzel rendelkezik raktáron, amelyek több mint 200 000 alkatrészt foglalnak magukban, amelyek a világ legszélesebb körű élettartamvégi (EOL) félvezetői, és az aktív félvezetők legszélesebb választékát kínálják.
Mint engedéllyel rendelkező félvezetőgyártó a Rochester több mint 20 000 eszköztípust gyártott. A készleten lévő több mint 12 milliárd chippel a Rochester több mint 70 000 készüléktípus gyártására képes. A Rochester a gyártási szolgáltatások teljes skáláját kínálja, beleértve a tervezést, a szeletfeldolgozást, a szerelést, a tesztelést, a megbízhatósági vizsgálatot és az IP-arc­hiválást, egyetlen megoldást kínálva a teljes kulcs­rakész gyártásig, lehetővé téve a leggyorsabb piacra lépést.
A Rochester Electronics a Semiconductor Lifecycle Solution/ félvezető-életciklus megoldása. Egyetlen másik vállalat sem hasonlítható össze a Rochester termékválasztékának, értéknövelt szolgáltatásainak és gyártási megoldásainak széles skálájával.
A főbb piacon közvetlen értékesítési és támogató munkatársakkal, regionális és globális hivatalos partnerek hálózatával kiegészítve arra törekszik, hogy bármikor és bárhol kielégítse az Ön igényeit telefonon vagy e-kereskedelmi platformjain keresztül. Az eredeti gyártói raktárkészletet forgalmazó Rochester több mint 15 milliárd eszközt tart raktáron, több mint 200 000 alkatrészszámot felölelve, így a világ legkiterjedtebb választékát kínálja az életciklus végén lévő (EOL) félvezetőkből és az aktív félvezetők legszélesebb választékát.

További információ: www.rocelec.com

 

A SkyHigh Memory-ról

A 2019-ben alapított SkyHigh Memory vezető szerepet tölt be a világ leginnovatívabb autóipari, ipari, otthoni automatizálási és háztartási készülékek, fogyasztói elektronikai és orvosi termékek fejlett beágyazott rendszermegoldásaiban. A SkyHigh Memory megbízható, nagy teljesítményű memóriái segítenek a mérnököknek abban, hogy differenciált termékeket tervezzenek, és azokat elsőként hozzák forgalomba. A SkyHigh Memory elkötelezett amellett, hogy ügyfelei számára a legjobb támogatást és mérnöki erőforrásokat nyújtsa, lehetővé téve az innovátorok és a nem megszokott sémákban gondolkodók számára, hogy rekordidő alatt felforgassák a piacokat és új termékkategóriákat hozzanak létre.

További információ: www.SkyHighMemory.com

 

Kapcsolat:

Rochester Electronics, LLC
Director, Global Marketing: Tracey Corbitt
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

SkyHigh Memory Ltd.
Sales Director – Central & Eastern Europe: Vural Yildirim
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

#8c1e31