Skip to main content

A Murrelektronik és a murrplastik stratégiai partnerséget kötnek

Megjelent: 2023. december 05.

Murrelektronik lidÖsszevont intézkedések Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban és Magyarországon

A Murrelektronik, a decentralizált automatizálási technológia szakértője és a murrplastik, az intelligens kábelkezelés úttörője stratégiai partnerséget kötnek, hogy optimálisan megfeleljenek az automatizálási ipar egyedi követelményeinek.

 

Az egyedi automatizálási megoldások terén szerzett több mint 40 éves tapasztalatával a Murrelektronik vezető beszállítóvá vált. A murrplastik több mint 60 éves szakértelemmel rendelkezik a kábelkezelési rendszerek és egyedi alkatrészek fejlesztése, gyártása és értékesítése terén, így tökéletesen kiegészíti a Murrelektronik szolgáltatási kínálatát.

 

Murrelektronik Chromy Andreas

Andreas Chromy, ügyvezető igazgató – Murrelektronik GmbH


2024. januárjában elindul az értékesítési potenciál közös kiaknázása Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon. A Murrelektronik ezzel bemutatja a murrplastik átfogó portfólióját, ezen belül a kábelvédelem, a kábelvezetés és a kábelcímkézés ipari megoldásait. Ez az együttműködés lehetővé teszi, hogy mindent, amire az ügyfeleknek a nagy teljesítményű gépekhez és megbízható termelési berendezésekhez szükségük van, egyetlen forrásból kínáljunk.
„A Murrelektronik és a murrplastik szinergiáinak kihasználására összpontosítunk, hogy ügyfeleinknek iparágvezető teljes körű megoldásokat kínáljunk a telepítési koncepciókhoz. A bővített választékkal és a kábelkezelési megoldások átfogó palettájához való hozzáféréssel egyértelmű hozzáadott értéket teremtünk ügyfeleink számára. Várakozással tekintünk az ígéretes együttműködésre” – teszi hozzá Andreas Chromy (ügyvezető igazgató, Murrelektronik GmbH).
A partnerség egyesíti mindkét vállalat széles körű szakértelmét, és hangsúlyozza a Murrelektronik elkötelezettségét az automatizálási iparban történő új szabványok felállítása iránt.

 

Murrelektronik Kft.
9024 Győr, Práter utca 9.
Tel.: +36 96 900 125
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.murrelektronik.hu

 

#67b345