Skip to main content

A Mouser Electronics és a Microchip Technology webináriumot tart a celluláris IoT-alkalmazások fejlesztéséről

Megjelent: 2022. december 09.

MM lidA Mouser Electronics, Inc. az új termékek bevezetésének (NPI) vezetője™ az innovációt erősítve, összefogott a Microchip Technology céggel, hogy a mérnöki közösség számára egy új webináriumot szervezzen „Cellular IoT Applications" címmel. Az ingyenes élő webináriumra 2022. december 13-án, kedden, közép-európai idő szerint 15 órakor kerül sor.

  

A Microchip teljes körű rendszermegoldásokat kínál az intelligens, összekapcsolt, biztonságos tárgyak internetének (IoT) kialakításához olyan termékkínálattal, amely leegyszerűsíti az innovatív vezetékes és vezeték nélküli rendszerek fejlesztését.

 

MR336AMouserMicrochipWebinarImage2

 

A webináriumon a Microchip megosztja a résztvevőkkel, hogy milyen egyszerű a cellás IoT-alkalmazások fejlesztése a biztonsági menedzsment és a felhőcsatlakozás témakörében. A Microchip továbbá lépésről lépésre bemutat egy referenciaalkalmazást, és hozzáférési lehetőséget ad a résztvevők számára számos további oktatóanyaghoz és alkalmazási példákhoz.

 

A Mouser és a Microchip által szervezett webinárium résztvevői a következőkkel ismerkedhetnek meg: 

  • Edge-node tervezés és cellás IoT-alkalmazások 
  • A beágyazott tervezés gyors és egyszerű felhőképessé tételének módjai
  • Hogyan érhetünk el, telepíthetünk és módosíthatunk referenciaterv-példákat?
  • Az AVR-IoT Cellular Mini fejlesztői kártya

Az AVR-IoT Cellular Mini fejlesztői kártya egy teljes platform, amely az IoT-megoldások értékelésére és fejlesztésére használható. Az AVR128DB48 AVR® mikrokontrollert, az ATECC608B biztonságos elemet és a Sequans Monarch 2 GM02S cellás modult tartalmazza. Érzékelők és működtetők adhatók hozzá a fedélzeti Adafruit Feather kompatibilis élcsatlakozó vagy a Qwiic® I2C csatlakozó segítségével. A fejlesztői laphoz (amely támogatja az Amazon Web Services-t és az Arduino-t) egy SIM-kártya is tartozik a Truphone-tól.

A webinárium házigazdája Mark Patrick, a Mouser Electronics EMEA technikai marketing menedzsere és Johan Lofstad a Microchip-től. Johan a Microchipnél gyakornokként kezdte pályafutását, IoT-megoldásokon dolgozott, majd a PIC és AVR IoT-kezdeményezés vezetője lett.

További információért és az ingyenes webináriumra való regisztrációért látogasson el a https://emea.info.mouser.com/microchip-cellulariot-webinar/ weboldalra.

 

Mouser

 

 

A Mouser globális hivatalos disztribútorként a legújabb félvezetők és elektronikus alkatrészek legszélesebb választékát kínálja raktárról, azonnal szállíthatóan. A Mouser ügyfelei 100%-ban hitelesített, eredeti termékekre számíthatnak, amelyek teljes mértékben nyomon követhetők minden egyes gyártói partnertől. Az ügyfelek tervezéseinek felgyorsítása érdekében a Mouser webhelye a műszaki erőforrások széles körű könyvtárának ad otthont, beleértve a Műszaki Erőforrásközpontot (Technical Resource Centre), valamint a termékadatlapokat, a beszállítóspecifikus referenciaterveket, alkalmazási jegyzeteket, mérnöki eszközöket, műszaki tervezési és egyéb hasznos információkat.

 

 

 

A Mouser Electronicsról

A Mouser Electronics – a Berkshire Hathaway vállalat része – félvezetők és elektronikus alkatrészek hivatalos forgalmazója, amely vezető gyártópartnereinek újtermék-bevezetéseire összpontosít. A globális elektronikai tervezőmérnöki és vásárlói közösséget kiszolgáló globális disztribútor honlapja, a mouser.com több nyelven és pénznemben is elérhető, és több mint 5 millió terméket kínál több mint 1100 gyártói márkától. A Mouser világszerte 27 ügyfélszolgálati helyszínt kínál, hogy a helyi nyelven, pénznemben és időzónában a legjobb ügyfélszolgálatot nyújtsa. A forgalmazó a texasi Dallasban található, 1 millió négyzetméteres, korszerű elosztó létesítményeiből több mint 630 000 ügyfélnek szállít 223 országba/területre. További információért látogasson el a www.mouser.com weboldalra.

 

  

#004885