Skip to main content

A Harwin bővíti a vegyes elrendezésű Hi-Rel csatlakozók portfólióját

Megjelent: 2023. július 03.

Harwin lidA Gecko-MT-hez már több készen kapható adat/tápérintkező-kombináció érhető el


A Harwin kibővítette az érintkezőelrendezési lehetőségeit a Gecko-MT nagy megbízhatóságú (Hi-Rel) csatlakozók családja terén. Az új változatok kiegészítik a meglévő szimmetrikus 2 teljesítmény/8 jel és 4 teljesítmény/8 jel elrendezést.

 

Hat új érintkezőelrendezés létezik, amelyek 2-6 tápérintkezőt és 4-24 jelérintkezőt tartalmaznak. Ezek nem szimmetrikus felépítésűek, az egyik végükön a tápérintkezők, a másik végükön az adatérintkezők találhatók. A tápérintkezők névleges áramerőssége 10 A, a jelérintkezőké pedig (maximum) 2,8 A.
Minden érintkezőelrendezéshez számos hardverrögzítés áll rendelkezésre. Mind az apa-, mind az anyacsatlakozók szabványos nemben vagy fordított rögzítéssel szállíthatók. Vannak elülső és hátulsó panelrögzítési lehetőségek, valamint lapra szerelhető rögzítések, amelyek csökkentik a forrasztási kötésekre nehezedő terhelést. Összesen 72 extra Gecko-MT csatlakozóváltozattal bővült. (https://www.harwin.com/gecko-mt-connectors/)
A Harwin HRi termékkínálatában szereplő összes Gecko csatlakozóhoz hasonlóan ezek a legújabb változatok is rendkívül ellenállóak az ütésekkel és rezgésekkel szemben, valamint kompakt mérettel és könnyű felépítéssel rendelkeznek. Támogatják a -65 °C és +150 °C közötti üzemi hőmérséklet-tartományt és a (minimum) 1000 párosítási ciklus tartósságát. Az értékelési minták kérésre rendelkezésre állnak.
Ahogy Ryan Smart, a Harwin termékmenedzsment-vezetője megjegyzi: „Gecko-MT termékcsaládunk már nagyon népszerűnek bizonyult ügyfeleink körében a légi közlekedés, az űrhajózás és a csúcskategóriás ipari piacokon. Ezek az alkatrészek nagyon hatékony módot kínálnak az alkatrészek számának csökkentésére és a PCB-kapacitás megtakarítására azáltal, hogy gondoskodnak az áramellátásról és az adattovábbításról. A különféle lehetőségek szélesebb körére vonatkozó vásárlói igények alapján növeltük a változatok számát. Mostantól sokkal szélesebb a teljesítmény- és jelkonfigurációk választéka, az összes reteszelő variációnkkal felszerelve.”

 

Harwin Csavaros rögzítésű csatlakozó 83

Csavaros rögzítésű 8+3 érintkezőjű csatlakozó

 

 Harwin Csavaros fordított rögzítésű csatlakozó 242

Csavaros, fordított rögzítésű 24+2 érintkezőjű csatlakozó


Az összes új Harwin Gecko-MT csatlakozó gyorsan szállítható raktárról. A cég emellett kábelszerelési szolgáltatást is nyújt az összes Gecko csatlakozóra – kész, teljesen ellenőrzött kábelkötegeket szállítva.
 A Harwin Portsmouth-ban (Anglia) lévő gyártóüzemében tervezett és gyártott, teljes minőségbiztosítással rendelkező termékportfóliója három termékcsaládra oszlik: HRi, BBi és EZi.

  • A HRi kiváló megbízhatóságú termékeket tartalmaz – Gecko, Datamate, M300 és Kona.
  • A BBi nyomtatott áramkörök összekapcsolására szolgáló termékekkel rendelkezik – Archer Kontrol tartós ipari csatlakozók, Archer.5 és Archer.8 nagy sebességű mezzanine csatlakozók.
  • Az EZi kártyaszintű hardverekkel és kiegészítőkkel rendelkezik – EMI/RFI árnyékoló dobozok és lapszintű hardverek széles választékával, beleértve a távtartókat, rugós érintkezőket, kábelkapcsokat és áthidaló összekötőket.

A termékek elérhetők a vezető globális forgalmazók és helyi szakértő partnerek kiterjedt hálózatából, amelyet a Harwin világszerte működő értékesítési csapata támogat. Ezzel együtt az ügyfelek átfogó raktárkészlethez és támogatáshoz férhetnek hozzá, amikor és ahol csak szükségük van rá.

 

A Harwin cégről

A Harwin több mint 70 éve látja el a mérnököket a legigényesebb előírásoknak való megfeleléshez szükséges csatlakozókkal.
A Harwin innovatív, nagy megbízhatóságú csatlakoztatási portfólióját a következőkhöz tervezték: ultra-nagy teljesítményű alkalmazások a legmostohább működési környezetben vagy a legszűkebb helyeken.

Manapság a Harwin termékei a piacok és alkalmazások széles skáláján találhatók meg világszerte. Ide tartozik az űrhajózás, a repüléselektronika, a honvédelem, a robotika, az olaj/gázipar, az egészségügy, a motorsport, az ipari meghajtások, a gyárautomatizálási rendszerek, az autonóm járművek, az intelligens mezőgazdaság, az elektromos járművek akkumulátorának kezelése és egyebek.

 

 

Szerző: Ryan Smart – VP of Product / A termékért felelős alelnök

 

További információ:
Weboldal: www.harwin.com
Twitter: @Harwin 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/harwin/
YouTube: https://www.youtube.com/HarwinGroup

 

#000a3e