Skip to main content

A DigiKey bemutatta frissített logóját és márkáját

Megjelent: 2023. június 20.

DigiKey lidA márkafrissítés tükrözi a vállalat fejlődését és a kereskedelemben betöltött vezető pozícióját

 

 

 

 

THIEF RIVER FALLS, Minnesota, USA – A DigiKey, a műszaki alkatrészek és automatizálási termékek raktárról, azonnali szállításra kínált legnagyobb választékának vezető globális kereskedelmi forgalmazója 2023. május 18-án bemutatta márkarendszerének frissítését, beleértve a logót, a színpalettát és betűtípust, a szlogent, az egyszerűsített nevet és a frissített márkahangot. Az új arculat a Las Vegasban megrendezett EDS Leadership Summit-on debütált.

 

DigiKey uj logo

A DigiKey frissített logója és márkarendszere az iparág gyorsuló fejlődését tükrözi minden tervező, vásárló és gyártó számára


„A DigiKey 50 éve arra összpontosít, hogy minden mérnök, tervező és gyártó számára felgyorsítsa a fejlődést” – mondta Dave Doherty, a DigiKey elnöke. – „Frissített megjelenésünk tükrözi ezt az inspiráló fejlődést, az iparágban betöltött vezető pozíciónkat és elkötelezettségünket a digitális élmények és megoldások iránt, amelyek előreviszik az termékeket és az ötleteket.”
A megújult logó és márkarendszer a vállalat történelmi megjelenésének továbbfejlesztése, amely lehetővé teszi a digitális platformok közötti tervezési rugalmasságot, miközben modern, időtálló módon erősíti a mérnöki érzést. Úgy tervezték, hogy hangsúlyozza a fejlődést és a szállítókkal és ügyfelekkel való kapcsolatot, miközben tükrözi a DigiKey digitálisan első, előremutató perspektíváját. A felfrissített márkaarculat egy egyszerűsített cégnevet is tartalmaz, hogy jobban tükrözze a mély műszaki termék- és digitális megoldások portfólióját.

 

 

A DigiKey-ről
A Thief River Falls (Minnesota, USA) székhelyű DigiKey világszerte elismert globális vezető és folyamatosan megújuló innovátor az elektronikus alkatrészek és automatizálási termékek élvonalbeli kereskedelmi forgalmazásában. Technikai szempontból több mint 14,9 millió alkatrészt kínál több mint 2400 minőségi, márkás gyártótól, az iparágban egyedülállóan széles és mély, raktáron lévő és azonnal szállítható termékkínálattal. A DigiKey emellett a mérnököket, tervezőket, kivitelezőket és beszerzési szakembereket digitális megoldások, súrlódásmentes interakciók és eszközök sokaságával támogatja, hogy hatékonyabbá tegye a munkájukat. További információk a digikey.com a Facebook, Twitter, YouTube, Instagram and LinkedIn oldalakon találhatók.

 


A DigiKey a Lippincott globális kreatív tanácsadó céggel együttműködve építette újjá a márka modernitást sugalló ikonikus elemeit.
„A DigiKey márkafrissítésénél végzett tervezési munkánk egyesítette a DigiKey sikeres örökségét a jövőbeli lehetőségekkel és a növekedés jövőképével” – mondta Tim Cunningham, a Lippincott márkastratégiáért felelős vezető partnere. –„Az új márkarendszer támogatja az alaptevékenységet, és utat teremt a merészebb lépésekhez egy innovatív iparágon belül.”
A frissített márkarendszer újjá alakulása itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=zaK5fJqMa9s.
A DigiKey-vel kapcsolatos további információkért látogasson el a https://www.digikey.com weboldalra.

 

DigiKey
www.digikey.hu
Angol/német nyelvű kapcsolat
Rolf Horn
Application Engineer

DigiKey Germany
Tel.: +49 89 2444 8 x 16817
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

#ff2600