Skip to main content

A DigiKey bemutatta a City Digital videósorozat 3. epizódját

Megjelent: 2023. október 05.

DigiKey lidA harmadik évad a mobilitás és az intelligens autóipar jövőjébe nyújt betekintést

Thief River Falls, Minnesota, USA – A DigiKey, a vezető globális kereskedelmi disztribútor, amely a raktáron lévő műszaki alkatrészek és automatizálási termékek legnagyobb választékát kínálja azonnali kiszállításra, megjelentette a „City Digital” videósorozatának teljes 3. évadát, amely az IoT evolúcióját és jövőjét mutatja be az autóiparban.

 

Az Analog Devices által szponzorált három epizódból álló sorozat mélyen belemerül az autóipari technológia jövőjébe és azon túl is, megvizsgálva, hogyan változtatja meg az elektromosság, az autonóm járművek és a kapcsolódó autóipari ökoszisztéma a közlekedés jövőjével kapcsolatos elképzeléseket.

CityDigital 1600x1200

A DigiKey az Analog Devices céggel bemutatta City Digital videósorozatának 3. évadát

 

„Az IoT és az autóipar közötti kölcsönös függés előrehaladtával az elmúlt évtizedben, és évről évre több elektronikus funkcióval, például mobilkapcsolattal, környezetérzékelővel és radarral bővültek a járművek” – mondta Kelsie McMillin, a DigiKey IoT-ért felelős partnerségi marketing menedzsere. – „Az olyan beszállítókkal való együttműködésünk, mint az Analog Devices, lehetővé teszi számunkra, hogy a mérnökök és a tervezők számára olyan termékeket és eszközöket biztosítsunk, amelyekre az autóipari változások felgyorsításához szükségük lehet.”
„Valószínűleg semmi mást nem fog vásárolni az életében, amely annyi technológiával rendelkezik, mint egy autó” – mondta Yasmine King, az Analog Devices autóipari belsőtéri élmény csoportjának alelnöke. – „Jelentős erőfeszítéseket teszünk a jövőbeli kutatás-fejlesztési innovációk megtervezésére, amelyek célja a legnagyobb kihívást jelentő autóipari problémák megoldása, beleértve az autonóm vezetési élmény felgyorsítását, valamint az energiahálózat és az elektromos mobilitás konvergenciáját.”
A sorozat három videója közül az első, „An Evolution in Mobility” az autóipar történetét tekinti át, feltérképezi az elmúlt évtizedekben elért előrehaladást, és azt, hogy a technológia hol jelenik meg a továbbhaladó úton.
A második videó, a „Powering the Road Ahead”, a töltőállomások iránti növekvő igényt vizsgálja napjaink okosvárosaiban. A harmadik és egyben utolsó videó, „Creating a Sustainable Driving Experience” – „Fenntartható vezetési élmény megteremtése” azt mutatja be, hogy a holnap városai hogyan fognak együttműködni az autógyártókkal a fenntartható gyártás, az energiatárolás és a következő generációs kapcsolódás támogatása érdekében.

 

A DigiKey-ről

A DigiKey, amelynek központja Thief River Fallsban (Minnesota, USA) található, világszerte vezető szerepet tölt be a folyamatosan megújuló elektronikai alkatrészek és automatizálási termékek élvonalbeli forgalmazásában. Technikai szempontból több mint 14,9 millió alkatrészt kínál több mint 2400 minőségi márkagyártótól, amelyek iparágvezető termékkészlettel rendelkeznek, és azonnal szállíthatók. A DigiKey emellett rengeteg digitális megoldással, súrlódásmentes interakcióval és eszközzel támogatja a mérnököket, tervezőket, gyártókat és beszerzési szakembereket munkájuk hatékonyabbá tételéhez.
További információk találhatók a digikey.com oldalon, valamint a Facebook, Twitter, YouTube, Instagram és LinkedIn oldalakon.

 

DigiKey
www.digikey.hu
Angol/német nyelvű kapcsolat
Rolf Horn
Application Engineer
DigiKey Germany
Tel.: +49 89 2444 8 x 16817
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

#ff2100