Skip to main content

A DigiKey 2023-ban több mint 450 új beszállítóval és 1,7 millió új alkatrésszel bővült

Megjelent: 2024. február 06.

DigiKey cikk bevezető képTHIEF RIVER FALLS, Minnesota, USA – A műszaki alkatrészek és automatizálási termékek piacvezető globális kereskedelmi forgalmazójaként a legszélesebb választékot, legnagyobb raktárkészletet és azonnali szállítást kínáló DigiKey sajtóközleményben számolt be arról, hogy alaptevékenységén belül, valamint a DigiKey Marketplace és a Fulfilled by DigiKey programok keretében 2023-ban több mint 450 új beszállítóval bővítette portfólióját. A vállalat kínálata a múlt évben több mint 1,7 millió új elérhető alkatrésszel, köztük több mint 230 000 készletről kapható alkatrésszel bővült.

 

„Az elmúlt év a rekordokat döntögető innováció éve volt. Továbbra is a legújabb technológiákat kínáltuk, és megerősítettük vezető pozíciónkat, mint számos termékcsoportban széles és folyamatosan bővülő választékot kínáló alkatrészforgalmazó” – mondta Mike Slater. –„A következő évre előre tekintve úgy tűnik, a készletek stabilizálódnak, és az állapotok normalizálódnak, támogatva amelletti elköteleződésünket, hogy a világ legnagyobb beszállítói bázisának és a legszélesebb termékválasztéknak köszönhetően könnyített és gyors munkafolyamatokat biztosítsunk minden tervező, vásárló és gyártó számára. Örömmel mondhatjuk, hogy a globális műszaki közösség számára mindezek a termékek jelenleg is elérhetők.”

 

A DigiKey kínálata 2023-ban több mint 450 új beszállítóval és 1,7 millió új elérhető alkatrésszel bővült


Emellett, a DigiKey Marketplace révén a vállalat új termékkategóriák létrehozásával tovább bővíti kínálatát és beszállítóinak sokszínűségét. Ezen program keretén belül egyenes út vezet minden típusú technológiai innovációhoz, beleértve a nyomtatott áramköri lapok gyártását, az ipari automatizálást, a tesztelést és mérést, az IoT-megoldásokat és gyakorlatilag minden, a technológiai innovációhoz kapcsolódó dolgot, mindezt egyetlen felületen történő gördülékeny vásárlási élménnyel. A Marketplace termékek általában 1–5 napon belül kerülnek kiszállításra közvetlenül a gyártótól vagy beszállítótól.
A DigiKey választékához 2023-ban hozzáadott legfontosabb új termékek közé tartozik a Banner CLOUD ID-vel ellátott eszközfelügyeleti átjárója, a Molex Loxon sorozatú reteszelő mechanizmusos gyorscsatlakozói, az Infineon PSoC 4000T mikrovezérlői, a Tagore TP44200NM GaN FET-jei, a Würth Elektronik push-pull transzformátorai és még sok más. Fő beszállítóink tovább bővítették palettájukat, új termékekkel gyarapítva különböző leányvállalataik és részlegeik kínálatát.

A DigiKey több mint 2900 iparágvezető elektronikus alkatrészgyártó termékeinek hivatalos forgalmazója, a mérnökök, tervezők, beszerzési szakemberek és gyártók tehát biztosak lehetnek abban, hogy az általuk megrendelt termékek eredetiek, és közvetlenül a gyártótól érkeznek a DigiKey-hez.

Beszállítóinkról további információkat a DigiKey weboldalán talál.

 

 

A DigiKey vállalatról
A DigiKey-t, amelynek székhelye az Amerikai Egyesült Államokon belül a Minnesota állambeli Thief River Falls településen található, világszerte úgy ismerik, mint az elektronikai alkatrészek és automatizálási termékek magas színvonalú forgalmazóját és az iparág folyamatos megújítóját. A cég dolgozói értik a műszakiak nyelvét, és 2900 neves gyártó több mint 15,3 millió alkatrészét kínálják készletről, a legszélesebb választékot nyújtva az iparágon belül. A műszaki innovációt serkentő termékeken kívül a DigiKey digitális megoldások és eszközök bőséges kínálatával teszi hatékonyabbá a tervezőmérnökök és beszerzési szakemberek munkáját. További tudnivalók a vállalatról a digikey.com webhelyen, valamint a Facebook, az X, a YouTube, az Instagram és a LinkedIn közösségi felületeken találhatók.

 

 

 

 

 

 

#ff2100