Skip to main content

2018-ban tovább folytatódik az InfoShow

Megjelent: 2018. január 24.

IMG 5923A téma: biztonságos villanyszerelés, energiahatékony megoldások

A töretlen népszerűségnek örvendő, az évad első felében közel 500 résztvevőt vonzó országjáró roadshow tavaly Miskolcon, Debrecenben, Szegeden, Győrben és Zalaegerszegen adott naprakész információkat az érdeklődő tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakembereknek az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetéséhez.

 

Az előadások kitérnek a hibavédelmi (érintésvédelmi) mérésekre, különös tekintettel a félreértésekre és tévhitekre a felülvizsgálatokkal kapcsolatban. Szó esik a gyártók által fejlesztett védelmi eszközökről, melyek meg tudják akadályozni az elektromos eredetű tüzek nagy részét. A résztvevők képet kapnak az egyre több gyártó kínálatában megjelenő, egymással és az okostelefonokkal, tabletekkel kommunikáló eszközökről a villanyszerelés területén. Bemutatják a korszerű szerelési technológiákat, melyek kompromisszumok nélkül nyújtják azt, amit a szakemberek egy villamos kötéstől elvárnak. Az előadások a túlfeszültségvédelmi készülékek kiválasztásának szempontjaira és szakszerű beépítésének szabályaira is kitérnek csakúgy, mint az „okos mérés” (smart metering) témakörére, illetve a hatékony anyagkiírásra is. A világítástechnika kapcsán, az energiahatékonyság érdekében a rendelkezésre álló technológiákról és a jövőbeli célokról is kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők.

IMG 6056

Új program az INFOSHOW 7. évadjában:
INFOSHOW WORKSHOP – ismerd meg, próbáld ki és nyerj!

A konferencia résztvevői rögtön kipróbálhatják az előadásokban ismertetett újszerű szerelési megoldásokat. A jelszó: „Legyen a »Nap szerelője« és vigye haza az ezért járó értékes ajándékot!”
A Workshop először Debrecenben mutatkozott be, második állomása pedig Budapesten lesz 2018. február 7-én. A program célja olyan megoldások, technológiák megismertetése, amelyek jól kapcsolódnak az INFOSHOW ez évi tematikájához, a hatékony szereléshez. Ezek legjobban az eszközökkel és módszerekkel szerzett tényleges gyakorlati tapasztalatok révén sajátíthatók el. A cégek képviselői választják ki a legjobban szereplő résztvevőt, aki a nap végén a „Nap szerelője” elismerésen kívül egy ajándékcsomaggal is gazdagabban térhet haza. Az érdeklődők figyelmét felhívjuk arra, hogy a Workshop nem minden InfoShow-helyszínen látogatható.

IMG 6517

Az InfoShow 2018-ban még látogatható rendezvényei

2018. 02. 07.

Budapest, Workshop

2018. 02. 08.

Budapest, InfoShow

2018. 02. 20.

Pécs, InfoShow

2018. 03. 06.

Veszprém, InfoShow

2018. 03. 07.

Veszprém, WorkShop

2018. 03. 29.

Kecskemét, InfoShow

Az InfoShow és a Workshop rendezvényeiről és a jelentkezés módjáról további tájékoztatást az infoshow.hu honlapon találnak az érdeklődők.

 

Még több InfoShow